Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

, 1,5 godzinki zawsze coś
. Świątecznie juz wszędzie bardzo
.
, jeżeli ma dolne obie jedynki, górne jedynki i dwójki to co teraz powinno wyjść, górne trójki czy dolne dwójki
. Marudny jest strasznie,katar, 3 kupy na dobę plus pupa odparzona:-(. Ciekawe jaka będzie noc bo w dzień bardzo mało dziś spał.
.
jak kształtują się tam ceny. Czy to są spodnie w cenie około 100zł, 200zł czy więcej... bo nie wiem czy jest sens, żeby w ogóle jechać oglądać jak drogo.

i za te ciasteczka ach
No i tamtejsze termy zawsze zaliczamy
Nie, aż takim laikiem nie jestemA jesteś pewna, że chciałaś cycasa? Bo bardzo podobny ale szybciej rosnący jest Pheniks. Cycas potrafi puścić jednego roku trzy liście a innego jeden albo wcale. Ma baaardzo wolny przyrost. Często się o nim mówi, że to roślina na pokolenia. Pheniks ma podobny pokrój ale zdecydowanie szybciej przyrasta.![]()
Botanikę miałam milion lat temu, co prawda, ale jeszcze potrafię odróżnić nagonasiennego sagowca od pospolitej palmy
. Generalnie nagonasienne uwielbiam, na liście życzeń mam jeszcze araukarię i kiedyś pewnie dostanę
Palm i innych jednoliściennych nie lubię - sztywne to jakieś i takie pospolite, no nie zawładnęły mym sercem. A sagowcowe, półpasożyty, paprocie nawet - wydają się takie tajemnicze, ciekawe, no i niestety często trudne w obsłudze, ale coś za coś. Ehhh, gdyby tak istniał miłorząb w wersji doniczkowej ...