cwietka
Fanka BB :)
Ehh, kuchnia ogarnieta, ale oczywiście spaściłam tort!!! Chciałam zrobić Olciowy śmietanowy + jedna warstwa masa kajmakowa i po zmiksowaniu masła z kajmakiem zrobiła się rzadzizna, która mi ściekła z ciasta
Zobaczymy jakie to to w smaku wyjdzie. Na szczęście będą też trzy inne ciasta + ciasteczka, więc w razie czego z głodu nie padniemy ;-)
Kurcze, Małżon właśnie choinkę ubiera, ale wcale mnie to nie zachwyca. Już widzę jak się jutro Cipiór na to rzuci z radosnymi kwiknięciami. Przecież ona te światełka będzie chciała zeżreć
A jak u Was z choinkami? Stoją? Jak maluchy reagują?
Asja - ja jutro czwarta do imprezowania :-)
Zobaczymy jakie to to w smaku wyjdzie. Na szczęście będą też trzy inne ciasta + ciasteczka, więc w razie czego z głodu nie padniemy ;-)Kurcze, Małżon właśnie choinkę ubiera, ale wcale mnie to nie zachwyca. Już widzę jak się jutro Cipiór na to rzuci z radosnymi kwiknięciami. Przecież ona te światełka będzie chciała zeżreć
A jak u Was z choinkami? Stoją? Jak maluchy reagują?
Asja - ja jutro czwarta do imprezowania :-)
No i w zasadzie tak było. On chyba też się stęsknił, bo chciał mi dosłownie wejśc na głowę
Ehhhh, no masakrycznie się za nim stęskniłam, a tu za miesiąc powtórka:-(
Schorzenia generalnie w większości są mi znane, ale teraz, kiedy mam Cypriana, odbieram to zupełnie inaczej. Zdjęcia mną wstrząsnęły, zwłaszcza jedno - noworodka bez rączek i nóżek
, zdolniacha z Oliwki;-) Dobrze że nie skończyło się groźnie, ale, fakt, musisz coś zaradzi, bo to się będzie powtarzac. Wyjmij szczebelki może.
....tornado...armagedon...chyba wciąż nie to
Już mi nie pasują jakoś.
Wszystkim grudniaczkom i ich rodzicom życzę wszystkiego najlepszego, ale nie potrafiłam za każdym razem tego werbalizować, więc sama też nie zasługuję na Waszą pamięć