sarka
trójkowa mama
Witam wieczornie
Na chwilke "wdepnę", czas mi przez palce uciaka ostatnio a co to bedzie jak się na dobre PRACA zacznie
Maciusiowi śliczniutkiemu zyczymi z Miluską samych uciech i duzo duzo zdróweczka!!!!:-)
...ja również na watek zyczeniowy nie zagladam (chyba z raz czy dw mi sie udało
) bo po prostu nie nadażam za tyi wszystkimi watkami, czasem czlowiek się zapomni z zyczeniami bo cos....ale i tak pomysli sie o tym swiętującym dzieciaczku
Więc... WSZYSTKIM jutrzejszym imprezowiczom WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!! Udanej i niezapomnianej imprezki roczkowej
Na chwilke "wdepnę", czas mi przez palce uciaka ostatnio a co to bedzie jak się na dobre PRACA zacznie

Maciusiowi śliczniutkiemu zyczymi z Miluską samych uciech i duzo duzo zdróweczka!!!!:-)
...ja również na watek zyczeniowy nie zagladam (chyba z raz czy dw mi sie udało
) bo po prostu nie nadażam za tyi wszystkimi watkami, czasem czlowiek się zapomni z zyczeniami bo cos....ale i tak pomysli sie o tym swiętującym dzieciaczku
Więc... WSZYSTKIM jutrzejszym imprezowiczom WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!! Udanej i niezapomnianej imprezki roczkowej

bo ja zanim się kolei rozjźdże to trzeba do domu wracać

poranek rozpoczęłam od śniadania o 7.00 a potem na spokojnie naszykowałam ubranka dla Martynki i potrzebny sprzęt do " łapania siuśków"
no to się spakowaliśmy i pojechaliśmy. do polskiej hurtownii mamy 60 km, zajechaliśmy i okazało się, że dostawa dopiero dotarła (zawsze już była rozpakowana...) i potrzebują min 2 godz na rozładowanie. na to mąż oczywiście stwierdził, że on nie ma zamiaru czekać i młody zmęczony już więc jedziemy dalej i do domu! no to się wkurzyłam i calą drogę się nie odzywałam. ja bym sobie pojechała do lidla i do centrum za kozakami i te 2 godziny by mi szybko minęły no ale nie bo po co mam jechac sama... no i nie kupiłam sera i szynek - czyli tego na czym mi najbardziej zależało.