wrublik7
maj'08 grudzień'10 maj'12
Witam się!
ale nie mam nic Ci za złe!!! ja lubię ruszyć czasem swoje szare komórki, i tymbardziej jestem wdzięczna że od czasu do czasu jestem zmuszona leciutko pomyśleć
a z tą Turką to miała być Turczynka?
Salomii ale nie wiem czy polecać Ci kupno takiej książki teraz... w takim wieku dzieci są zbyt ciekawe jak to działa. my u siebie mamy dostaną książkę o zwierzętach dżungli wraz z wstającymi obrazkami i do tego odgłosami tych zwierząt, Anulka jest zakochana w tej książce nie znalazłam jej ale jest z tej serii Ptaki | Maurice Pledger
Wrubliczku - sorrkiAle to chyba ze zmęczenia tak mi się zdania plączą. Z resztą jak się za długo gada ze studentami językiem pół-polskim, to się człowiekowi zaczynają słowa mylić, a i z gramatyką robią się dziwne rzeczy. Ostatnio zapomniałam jak się po polskiemu nazywa kobieta z Turcji - wyszło mi "Turka"
![]()
ale nie mam nic Ci za złe!!! ja lubię ruszyć czasem swoje szare komórki, i tymbardziej jestem wdzięczna że od czasu do czasu jestem zmuszona leciutko pomyśleć
a z tą Turką to miała być Turczynka? Salomii ale nie wiem czy polecać Ci kupno takiej książki teraz... w takim wieku dzieci są zbyt ciekawe jak to działa. my u siebie mamy dostaną książkę o zwierzętach dżungli wraz z wstającymi obrazkami i do tego odgłosami tych zwierząt, Anulka jest zakochana w tej książce nie znalazłam jej ale jest z tej serii Ptaki | Maurice Pledger
Ale to chyba ze zmęczenia tak mi się zdania plączą. Z resztą jak się za długo gada ze studentami językiem pół-polskim, to się człowiekowi zaczynają słowa mylić, a i z gramatyką robią się dziwne rzeczy. Ostatnio zapomniałam jak się po polskiemu nazywa kobieta z Turcji - wyszło mi "Turka" 
U nas z zabawek sprawdzają się jedynie klocki drewniane, które mają dziurki i nakłada się je na takie kołeczki