• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
Ewa dzięki, ale nie jestem pewna czy to to. Na you tube jest taki filmik, że ona wydaje inne dźwięki, może są różne odmiany z dzwoneczkami, grzechotkami itd. Chyba podejdę do smyka zobaczyć, przynajmniej wiem jak to się nazywa hi hi:-D

Ewa no szczerze Ci powiem że jak na pierwszy raz robienia sushi tak od początku do końca to musiałabyś sobie te 2,5-3 godzin zarezerwować.
U nas dzisiaj 'wigilia' w pracy - wczoraj do 24-ej piekłam mięso bo wcześniej się nie mogłam wyrobić. Zawsze to powtarzam ale powiem jeszcze raz - aneks kuchenny to totalnie poroniony pomysł (inna sprawa że u nas się nie dało zrobić inaczej) ciągłe zastawianie piekarnika żeby bąbel się nie przypiekł to gehenna - strasznie bym chciała żeby można było zamknąć drzwi od kuchni, zrobić swoje i nie patrzeć non stop czy ten mały łobuz nie bierze czegoś czego nie powinien

Tunia, my jak kupowaliśmy kanapę i fotele, to wybieraliśmy tylko model - materiały można było sobie w każdym sklepie dobrać z wzornika.

Frulo jeszcze nie śpi... A wytrąbił już pół litra mleka. jak mu brzuch nie pęknie, to będzie cud. Bo pęcherz pęknie na pewno...:/

reklama
ewa ja tez nie wiem co sie stało z moim dzieckiem : wrzask przy siadaniu na nocnik, wrzask przy zmianie pieluchy-ostatnio mozna tylko to zrobic jak Wojti stoi o lezeniu nie ma mowy wiec chyba przejdziemyy na pielucho majtki, wrzask jak ma usiasc w wozku - oszaleje p oprostu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry