• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
Ja z lekarzem nie pomogę. Z Idą poszłam dopiero w 9 tygodniu (bo wcześniej byłam w Finland) i wtedy od razu na USG można było zobaczyć bąbelka. A przy tak wczesnej (to który tydzień? drugi?) ciąży może jeszcze nic nie zobaczyć.

Jejku! Gratulacje Ewa! A tak coś czułam, że ten Twój mąż dobrze widzi zmiany:tak:! Jednak warto zawierzyć czasem facetowi hi hi:-D:-D:-D.

Ja bym poszła do lekarza. Nie wytrzymałabym:-p. Tylko do takiego, który ma dobry sprzęt, żeby było widać pęcherzyk, czy jest w dobrym miejscu itp. Z Mateuszem byłam na usg tydzień po spodziewanej @ ale z Danielem byłam dwa dni po @ i było ładnie widać, że pęcherzyk ładnie się zagnieździł tam gdzie trzeba.:tak:

Ewa- gratuluję!

Zgadzam się z Krolcią :tak:- możesz iśc, tylko musi by dośc nowy sprzęt, więc raczej prywatnie. Ja byłam w 5 tyg i było pięknie widac i pęcherzyk i bijące serduszko:tak:.
Z drugiej strony możesz najpierw zrobic poziom HCG a z USG poczekac do 6-7 tyg.

Cwietka - fakt dodaję 2 łyżeczki, a i tak jeszcze czuc, ale mi to nie przeszkadza, bo ogólnie uwielbiam to ciacho:-D A na drugi dzień jak jest już wilgotne, smakuje jeszcze lepiej.

Bodzia - kciuki trzymam cały czas za Fifka!!!! Oby wkrótce wyzdrowiał!

Gosia - najlepsze życzenia dla Mikiego!!!:-)

Ostatnia edycja:
wow ale super ewa gratulacje.... ale będzie mieć rodzina dodatkowy prezent od Was.... fajnie przyrost naturalny nam rośnie... dobrze dobrze będzie komu pracowac na nasze emeryturki:-D:-D:-D

renczysia super ze juz po imprezce
Bodzia zdrówka i szybkiego powrotu do domu
cwwietka tylko uwazaj zeby obrusa nie sciągneły Maluchy bo nie będą widziały co jest na stole:)

a my ju zpo spacerku ide obierac ziemniaczki
chce powiedziec ze Alisiona [pospała dzisiaj 2 godziny w ciągu dnia:baffled: w szoku jestem nadal:-)
no i choinke tez mamy ubraną o ile tego mikrusa można nazwać choinką

hejka

Nie dawano z zajęć wróciłam i wpadłam się pochwalić że zaliczyłam dwa ustne egzaminy na 4 i 5:rofl2:

wow Ewa moje gratulacje:-):-) spokojnych już tych 8miesięcy życzę:-)
tak myślałam że coś będzie
;-)

zmykam bo Martynka się za mną stęskniła :rofl2: b fxdrysn ghghcjm,,,,, (pozdrawia Was ;-))dvdcc v

reklama
ewa wow! gratulacje:) no to rzeczywiście ten grudzień macie wrażeniowy;) a maluszek bedzie chyba...przełom sierpnia/września tak?
Ja bym poczekała z lekarzem może do tego tygodnia po Świętach tuć przed Nowym Rokiem bym poszła:tak:

U mnie dziś piernikowo, popieklismy z W. pierniczki (wieczorem bedziemy zdobić) a w piekarniku kończy sie piec piernik prawdziwy wg przepisu cwietki:tak: wyglada pięknie, mam nadzieję że nie padnie jak go wyjmę.
Czekam na zabłakanych az wróca ze spaceru bo nie ma mojej trójcy już ponad 2 godz.:/// po obiedzie ja uciekam na zakupy do galerii z siostrą:-p
cwietka a ten przepis na piernik skad masz? to z gazety jakiś czy rodzinny przepis?
A to co dzis piekłaś to każdy kawałek - krążek ciasta pieczesz osobno???:eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry