• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Yvona ja se wiadro podstawie. :-D
hehe elena, fajny tekst!!!

Bodzia - życzę zdrówka a dla Ciebie duzo sił:tak:

no i news dnia - EWA, WSPANIAŁA WIADOMOŚĆ, GRATULUJĘ:-) GRATULUJĘ:-D
czyżby ostatnie Twoje nerwy to szalejące hormony??? - to był żart!!!!

Smile - tzn że Tobie też można już gratulować??

jeju, naprawdę cudowne wiadomości.. cieszę się razem z Wami dziewczyny..a właściwie za was, bo ja już chyba więcej maleństw nie planuję.

och, takie dobre wiadomości, i Święta się zbliżają, a ja cały czas przeżywam śmierć mamy z bb, nie wiem, ale tak mocno to we mnie siedzi!! jeszcze akurat dziś na mszy ksiądz mówił o wierze i podał przykład właśnie mamy, która umiera a ma przeciez tak dużo do zrobienia - i że wtedy trzeba po prostu sobie powiedzieć, że taka jest wola Boga i On wie, czemu tak się musiało stać:baffled:do mnie to średnio przemawia...

reklama
W dzisiejszym "Gościu Niedzielnym" jest nekrolog tej zmarłej Dziewczyny - pracowała tam. Nie wiem, kogo bardziej żal - czy męża, czy córki, czy syna...

Ostatnia edycja:
aaaaaaaaaaa Ewa no to witaj w naszym gronie!!! ja z pierwszą i drugą ciążą do lekarza poszłam w 5 tygodniu, to i tak mi kazał przyjść za 2 tyg, ale jak mówisz że masz gina z dobrym sprzętem na pewno bym poszła, by na święta już mieć 110 pewność

aa dziewczyny a nie mówiłam że dziewczynie trzeba raczej spokoju teraz a nie napadanie że się nakręca, no i nakręciła się - pozytywnie :-D

Aluśka gratki zdanych egzaminów!!!

więcej nie pamiętam, bo jeszcze nie mogę się opanować z radości za Ewę!

Ewa ja nie mogę... od rana myślałam jak Ci poszło z tym sushi, a teraz jeszcze myślę jak przyjął mąż taki prezent - ale on u Ciebie musi być szczęściarzem, nie dość że żona mało co na głowie nie stanęła, by zrobić mu danie niespodziankę, to jeszcze ta wieść o kolejnym dziecku... a ja aż swojemu mężowi powiedziałam radosną nowinę:-D też przyjął z radością (w ostatnich dyskusjach z cwietką po cichu kibicował też Tobie)

No właśnie Ewa, jak wiadomość przyjął mąż? Czy był mile zaskoczony czy raczej było coś w stylu "a nie mówiłem"?:-D he he To będziecie mieli fajne święta w przyszłym roku. Trójka dzieci :tak:

Zrobiłam już część zakupów. Uff ile ludzi! Szok:szok:! Dobrze, że mi szwagierka z dzieciakami została. Gdyby nie to, na pewno nie targałabym w ten tłum malucha:no:!

Ostatnia edycja:
no własnie ewa jak sie sushi udało? i jak zareagował mąż??
jeju to ci sie trafi wakacyjna dzidzia:) ale fajnie bedziecie z Frankiem na spacerki śmigać-tylko kiedy prace zrobisz:) super że sie udało teraz sie oszczędzaj:-)

Ewa gratulacje!!!
My już po imprezie roczkowej. Było super. A teraz uwaga, bo będzie bomba: Ja też jestem w ciąży! Pierwszy test niczego nie pokazał, okresu nadal brak więc wczoraj znowu testowałam i są dwie kreski :-) Ewa idziemy łeb w łeb:tak:! Ja wybieram się w tym tygodniu do lekarza.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry