Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
po kilku godzinach pogodzilam sie z tym faktem widzac plusy gdyz co dwie glowy to nie jedna! Nie zdziwie sie jak np Ewa i Aluska odkryja tylko procz jeszcze moze 3 dziewczyn ze posiadam 2 glowy
W jednej niestety nie miesciloby mi sie ze wrecz holubiac jedne osoby i wydarzenia w ich zyciu totalnie lekcewazy sie inne, nie mowie tu o pierdnieciu, upieczeniu ciasta itd ale tak samo jak nowe ciaze z ktorych osobiscie sie bardzo ciesze a Ewy kibicowalam by sie pojawila tak samo powinna byc wazna informacja Cristal o tulaskach dla Ewwe ale widocznie sie myle, olac suwaczek, tulaski nie sa alarmujacym info ze cos sie stalo.. jestem zniesmaczona i dlatego mam radosc z drugiej glowy No wiem, wiem kochana. Średnio to i tak super. Ból nie mija nigdyŚrednio się czuję, no bo jak się można czuć?
Dzięki za przytulaski, one zawsze pomagają:***
Ale najważniejsze, że masz Boryska, a on na pewno daje Ci mnóstwo radości.
:-( Ewwe trudno mi coś Ci powiedzieć, bo każde słowo tu chyba nie ma sensu... (*) ewwe; .Tutaj TYLKO "NASZE" PROBLEMY SĄ DLA NAS NAJWAŻNIEJSZE...Nie takie forum tworzyłyśmy.[/QUOTE pisze:??? nie bardzo rozumiem...
podobnie, jak nawoływań 'rdzennych' (???) grudniówek, tak, jak gdyby osoby, które później się zarejestrowały były jakieś..nie wiem, gorsze?? a posty przez nie pisane mniej istotne![]()
można zawsze stworzyć zamknięty kolejny wątek![]()