• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

cześć ja tylko na chwilkę
szkoda, że przed Świętami tak się porobiło:-( na wątku:-(
Gwiazdeczka zdrówka dla Wojtusia, wiesz co nam wysypkę i temperaturę zapowiedzieli po rocznym szczepieniu, ale u Was to raczej nie od tego.
Sun super produkcja, śliczne zdjęcia:tak:, jeżeli pozwolisz też chciałabym mojego ellfika zobaczyć na wspólnym zdjęciu grudniaczków:tak:
Olcia smaczny obiadek:tak:, gratulacje dla Mateusza za Józefa:tak:
Bodzinka ładne zdjęcia, fajna pamiątka:tak:
Mamolka, pewnie woda z podstawki lepsza;-)

Coś mi Mateusz kicha i robi się nie wyrażny :-(, oczka nawet po spaniu ma jakieś takie jak przed spaniem zmęczone :-(, no nic zobaczymy , temperatury nie ma.

Teściu podrzucił mi dziś karpiki wiec muszę się za nie zabrać.
Wczoraj ubraliśmy choinkę, mały upatrzył sobie największą bombkę i ciągle do niej podchodzi i sprawdza czy go obserwuję, niestety aniołek ze słomy już został pozbawiony głowy i jednego skrzydła;-).
Miłego popołudnia :)

Ostatnia edycja:
reklama
Chciałabym napisać o pewnej sprawie. Najpierw jak większość nie zauważyła o co chodzi z Ewwe, to potem zobaczyłam suwaczek. Chciałam napisać kilka słów, ale doszłam do wniosku ze swojego punktu widzenia oczywiście, że gdybym napisała, że współczuję to było by jej jeszcze bardziej przykro, bo skoro nic nie wspomniała na ten temat to najprawdopodobniej chce na chwile obecną być z tym sama. Wiele z nas to przeżyło i wiemy jak to jest - jedna chce o tym mówić, druga nie. Mnie denerwowało takie biadolenie nade mną - ja tego nie chciałam i jak Asjaa pisała to denerwujące było jak się słyszało: młoda jesteś, urodzisz jeszcze. Każdy jest inny - wiadomo. Chciałam o tym napisać - takie moje małe przemyslenie.

Przepraszam ale padły do mnie pewne zarzuty więc na nie odpowiem!
hmm, więc lepiej teraz przywalić za wszystkie czasy??? Jezuuu,żenujące..
a może wystarczyło wiadomość na priva wysłać, zamiast teraz dowalać na ogólnym???
no nie, miałam już na ten temat nie pisać,. ale ciśnienie mi się podniosło..

a co do nowego wątku zamkniętego, to mamolka jeszcze wczoraj chyba nie przewidywała zakładania takowego?? a teraz widocznie jest konieczność:confused:
Żenujące to są twoje wypowiedzi, skoro jesteś za wysyłaniem prywatnych wiadomości to po co piszesz na głównym zamiast napisac do mnie na PW?????? A widzisz zarzucasz innym a robisz to samo.

nie lubię pisać na głównym=publicznym
więc tylko dopiszę i kończę temat

skoro nie ma lepszych i gorszych to czemu jest grupa zamknięta "weteranki grudniówki"
tak mnie 'wypowiedź Bodzi zaciekawiła' że poszukałam
może nie ma lepszych i gorszych ale są 'wybrane'

Grudniowe weteranki otworzyłam JA i ty też możesz, nikt ci nie broni. Każdy użytkownik forum może założyć swoją grupę. Jak sama nazwa wskazuje sa na niej dziewczyny, które były na tym forum jako pierwsze i dzięki temu bardzo się ze sobą zaprzyjaźniłyśmy więc ta grupa jest po to, zeby nie tracić ze sobą kontaktu.

Olcia
wazne że dobry obiad :-)
Antylopka witaj w Polsce :tak:

Aluska jestem pod wrażeniem tego ile dzisiaj zrobiłaś!!:szok: Mnie by to napewno 2 dni zajęło :zawstydzona/y:

Wiecie co dziewczyny???
Widze, że się porobiły grupy i jest to bardzo przykre ....
I weteranki wiedza o czym pisze...Ide płakać ...Normalnie akurat po Was bym się nie spodziewała tego...
Byście przynajmniej nazwe zmieniły....
Bodzia Słonko czy ty nie przesadzasz?? Przecież zawsze będziesz dla nas wazna!! Bez ciebie to forum nigdy nei byłoby takie samo :tak:nie smuc sie bo nie ma czym!

Ewa ;-( Odzywaj się czasem....Chcialabym wiedziec co u Was....
Ja juz odpuszczzam...
Która pisala o prezencie??? Lego, autko, puzzle, Lolo chce robota, książeczka...Tak mój Lolo by sie cieszył.

ewa ja powiem tak - szkoda, że tak zdecydowałaś. mam nadzieję, że to chwilowe i szybko wrócisz :-) Wesołych Swiat dla całej waszej czwórki!

ja się po wszystkich dzisiejszych postach poczułam dziwnie. bodzia nie smuć się bo sama nie jesteś. pewne rzeczy były owiane tajemnicą - no nieważne...
sama się zaczęłam zastanawiać czy chwilowo sobie nie odpuścić bb.. gdzieś chyba za daleko zabrnęłam i za bardzo się z tym miejscem związałam. muszę się z tym przespać :-)
no nic póki co dzieki za pomysły - rozważam lego :-)

reklama
Dziewczyny no przesadzacie ;-) Jesteśmy tu jak w rodzinie a w każdej rodzinie zdarzają się kłótnie! Problemy sa po to aby je rozwiązywać a nie uciekać przez nimi :tak: Do tego przed nami Świeta - proponuje aby po nich wrócić na bb pełne energii, szczęścia i wzajemnej sympatii ;-)

Ewa ostro mówisz?? Nie chciałam zbey tak wyszło, pisze miło do wszystkich ale jak mi ktos pisze że jestem żenująca to muszę na to odpowiedzieć.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry