ag29
Fanka BB :)
cześć ja tylko na chwilkę
szkoda, że przed Świętami tak się porobiło:-( na wątku:-(
Gwiazdeczka zdrówka dla Wojtusia, wiesz co nam wysypkę i temperaturę zapowiedzieli po rocznym szczepieniu, ale u Was to raczej nie od tego.
Sun super produkcja, śliczne zdjęcia
, jeżeli pozwolisz też chciałabym mojego ellfika zobaczyć na wspólnym zdjęciu grudniaczków
Olcia smaczny obiadek
, gratulacje dla Mateusza za Józefa
Bodzinka ładne zdjęcia, fajna pamiątka
Mamolka, pewnie woda z podstawki lepsza;-)
Coś mi Mateusz kicha i robi się nie wyrażny :-(, oczka nawet po spaniu ma jakieś takie jak przed spaniem zmęczone :-(, no nic zobaczymy , temperatury nie ma.
Teściu podrzucił mi dziś karpiki wiec muszę się za nie zabrać.
Wczoraj ubraliśmy choinkę, mały upatrzył sobie największą bombkę i ciągle do niej podchodzi i sprawdza czy go obserwuję, niestety aniołek ze słomy już został pozbawiony głowy i jednego skrzydła;-).
Miłego popołudnia
szkoda, że przed Świętami tak się porobiło:-( na wątku:-(
Gwiazdeczka zdrówka dla Wojtusia, wiesz co nam wysypkę i temperaturę zapowiedzieli po rocznym szczepieniu, ale u Was to raczej nie od tego.
Sun super produkcja, śliczne zdjęcia
, jeżeli pozwolisz też chciałabym mojego ellfika zobaczyć na wspólnym zdjęciu grudniaczków
Olcia smaczny obiadek
, gratulacje dla Mateusza za Józefa
Bodzinka ładne zdjęcia, fajna pamiątka

Mamolka, pewnie woda z podstawki lepsza;-)
Coś mi Mateusz kicha i robi się nie wyrażny :-(, oczka nawet po spaniu ma jakieś takie jak przed spaniem zmęczone :-(, no nic zobaczymy , temperatury nie ma.
Teściu podrzucił mi dziś karpiki wiec muszę się za nie zabrać.
Wczoraj ubraliśmy choinkę, mały upatrzył sobie największą bombkę i ciągle do niej podchodzi i sprawdza czy go obserwuję, niestety aniołek ze słomy już został pozbawiony głowy i jednego skrzydła;-).
Miłego popołudnia
Ostatnia edycja:
Mnie by to napewno 2 dni zajęło