• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
Wrubilk jak tam Twoje dziewczyny? To macie świeta z przebojami ;/
Bodzia ;-* trzymaj się dziewczyno ;-*
A my w te święta błogie lenistwo ;-)Męża zaczyna już troche nosić - basen mu się dzisiaj marzy ;/ Ale mi tam tyłka nie chce się ruszać.
Hubek choinki się boi, co mnie dziwi, ale nie przeszkadza ;-)

Hejka ! dzieńdoberek (mam nadzieję)

z dziewczyn moich chyba przeszło na mnie, no ale to chyba lepiej... ja jestem bardziej świadoma i mniej przez to cierpię...

Buzc a Hubek czasem się nie pokłuł tą choinką, że tak jej się boi.

jeny ja jeszcze siedzę przy śniadaniu od godz.10 :-D a niedługo pójdziemy na obiad do teściów...

Bodzia malinowa herbatka a wkładką, albo grzańca z miodem... tego Ci życzę ;-)

Renczysia dopiero teraz doczytałam że schudłaś :) ale Ci fajnie, tylko żeby to nie było przez nerwy, bo takie chudnięcie nie wychodzi na zdrowie!

Bodzia malinowa herbatka a wkładką, albo grzańca z miodem... tego Ci życzę ;-)

Renczysia dopiero teraz doczytałam że schudłaś :) ale Ci fajnie, tylko żeby to nie było przez nerwy, bo takie chudnięcie nie wychodzi na zdrowie!

Wolałabym ważyć tyle co miesiąc temu,ale to przez pracę,mało tam jem :/ 2-3 bułki dziennie na śniadanie plus czasami obiad.Zdarzyło mi się nie jeść obiadu przez tydzień tylko pieczywo z czymś tam i w domu nic już.A we wcześniejszej pracy jeszcze przed ciążą przytyłam 5kg heh.

Bodzia uważaj, ja jak się budziłam z zaklejonymi oczami to potem mi pół mieszkania znikało :-D
żart żartem, ale najpierw ja tak miałam, potem trochę Ania, a na końcu Wiktoria dostała zapalenie spojówek... w ogóle to mam wrażenie że u mnie w domu jedno przez drugie coś się przenosi, zaraża, normalnie siedlisko zarazek :sorry2::eek:

Wiecie dziewczyny...Cały czas jakis "kwas" na watku..Na zamkniety nie wchodze zeby się nie denerwować..I dzisja weszłam tu Pomoc dla Amelki - Pomoc dla Amelki maleńka urodziła sie dzien po moim Filifonku....I tak sobie pomyslałam, że to jest PRAWDZIWY problem a nie ilość czy jakośc postów na forum...I kto zauważył a kto nie zauważył....Kto pisał o tym a kto o czym innym...Co mi sie podobało a co nie...I, że powinnyśmy dziękować Bogu, że nasz grudniaczki są zdrowe a nie kłócic sie o , w sumie, jakies głupoty...Może warto by było tą energie poświęcić dla tej biednej maleńkiej istotki....

reklama
hellołłł
chce powiedzieć że my juz w domu.... najedzeni, nawet dostaliśmy wałówke na wynos:) więc o świętach to bedziemy jeszcze pamiętać przez kilka dni..
słuchajcie dostała Ala skarpetki antypoślizgowe z takimi zwierzątkami grzechotkami Dla tych mamusiek które jeszcze takich pociechom nie sprawiły to polecam!!!!!! Wiadomo gdzie jest dziecko i dokąd zmierza bo grzechotki skutecznie dekonspirują małego chodziarza:-)

sluchajcie musze sie Wam pochwalić... mąż kąpał Ale i wziął do ręki szczoteczke do zębów a ona pokazała rączką ruch szczotkowania po zębach.... yuuupi ale jestem dumna z mojej mądraski:D

Bodzia zdrówka duuuużo kuruj sie kobieto. Jak zawsze masz rację ale nie komentuję
renczysia dbaj o siebie-szmaty nie zając nie uciekną:)
wrublik Ty tez się oszczędzaj, podobnie jak pozostałe ciężarówki
tyle co pamiętałam świąteczne uściski dla tych niewymienionych
a słuchajcie jak Wasze maluszki po swietach?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry