Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja tez stanowczo popłynęłam
jestem ciekawa kiedy poczuję (jeśli w ogóle
)
niestety do konca tygodnia jestem w robocie. do tego po swietach jestem umeczona. w I dzien bylo przyjecie urodzinowe Ali na 16 osob. jakos dalam rade. niestety Ala brala 5 dni bactrim na katar, przez swieta bylo ok, a dzis w nocy znowu gil. juz sie chyba z miesiac z tym katarem meczymy 

no to też masz fajnie, choćby do czwartku! a ja to już dziś byłam głodna z rana normalnie rzuciłam się na śniadanie, no ale wczoraj śniadanie skończyło mi się w porze obiadu, więc potem mogłam tylko trochę dojeść i na wieczór już nie było nic, a rozepchany żołądek potrzebował wypełnieniaszkoda, że już po. Całe szczęście mam męża w domu do czwartku więc fajnie
chociaż trochę zbastować i jeszcze dzisiaj nic nie jadłam a nadal nie czuję głodujestem ciekawa kiedy poczuję (jeśli w ogóle
)

a ja doszłam do wniosku że ten niekończący się katar to "dodatek" do ząbkowania, bo moja maluśka np wcale nie ślini się, a wyjazdu nad morze zazdroszczę... a moje dziewuchy już niby ok, tylko się boję pisać by "klątwa" nie dopadłaniestety Ala brala 5 dni bactrim na katar, przez swieta bylo ok, a dzis w nocy znowu gil. juz sie chyba z miesiac z tym katarem meczymy
a Ninka wyjechala z moim rodzicami nad morze na 1,5 tyg.
wrubilk - a Twoje dziewczyny juz zdrowe?
gdzie takie dostałaś? też bym takie kupiła ;-)Mąż dostał fajny prezent-gatki z napisem :"WŁASNOŚĆ ŻONY. NIE DOTYKAĆ"![]()