• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Hejka.;-)
Nie lubię poniedziałku.:dry:
My znowu sami, no ale tym razem do czwartku tylko he he.
Kolędę mieliśmy w tygodniu ale taką bez uprzedzenia normalnie:szok:! Zawsze była pod koniec stycznia! Wracamy z zakupów a piętro niżej już ksiądz:szok:! Szał układania wszystkiego! Kropidła tylko brak, zawsze brałam od mamy no ale tu taka szybka kolęda, że paluchami musiał mieszkanie skropić:-D. Chyba trzeba będzie w końcu kupić to kropidło.
Daniel jak kolega wyżej również swój obrazek wyślinił!:-D

Mateusz był najlepszy he he. Kto do nas przyszedł? "Pan kościoł"! he he

Ja już bez drinka ale pyszną kawką zapiję w intencji bb, żeby było tak smakowite jak ta kawusia zes:-p mlekiem i pianką mmmm

reklama
Krolcia przypomniałaś mi o kolędzie, ciekawe kiedy u nas, choć na pewno nie tak szybko, bo mamy osiedle dość duże i z żadnej strony nasz blok nie jest pierwszy, więc jakoś tam zdążę chyba się dowiedzieć, a z tą kropielnicą miotełką to u nas ksiądz zawsze ma swoją kropielnicę w długopisie :-D
mmmmm z tą kawą to mi smaka narobiłaś, już mam chęć taką wypić :laugh2:

a u nas paaaaada deszcz, :angry: a wczoraj było pięknie biało i miał być bałwan dla Ani:wściekła/y::wściekła/y:

wiecie nie miałam postanowienia na ten nowy rok, no to trafiłam na linka 30 rzeczy, które należy przestać sobie robić | Lifehacker Polska - usprawnij swoje życie teraz to mogę czegoś nie robić a poprawić swoje życie... na pewno nie da się wszystkiego, ale część jest wykonalna

witam się

krolcia dobreeee:))) ja też stanowczo ZGRUBNĘ:-D i uparcie bezrobotna pozostanę:-D
matko ja to bym chyba nie przyjęła kolędy tak na żywioł. Strasznie nie lubię kolędy. W tym roku mamy wykaz na stronie parafii i jakoś około 10 stycznia więc zorganizuję wszystko, ale już mnie skręca jak pomyślę...nie wiem czemu tak nie lubię:confused2:

no to pora wrócić do rzeczywistości. Grudzień to jest taki magiczny miesiąc, a styczeń - masakra! S. w pracy, Mati w szkole (biedny strasznie się stresował), Oli całkowicie po tych świętach rozregulowana i jedzeniowo i spaniowo i drzemkowo ehhhh

p.s. też mam kawkę, ale przy krolciowej to moja to jest cienki bolek:confused2:

witajcie dziewczyny ja w sylwestra nawet nie doczekałam połnocy nastroj kiepski wiec sie połozyłam o 22 ale mój syn sie obudził 23,55 także złozył mi zyczenia swoim płaczem o mleczko :-D
u mnie z dobrych wiadomosci to tylko tyle ze schudłam 4 kg w tydzien - ale takiej diety nie polecam. jednak stres ma ogromny wpływ na organizm

Gwiadeczko - znam tą diętę i też jej wcale nie polecam, natomiast polecam teraz wziąć witaminy, najlepiej jakiś kompleks i przynajmniej 2-3 miesiące podkurować się, uważaj na siebie. na pewno wszystko jakoś się ułoży (nie ma sytuacji bez wyjścia) jakie by wyjście nie było i tak miej pewność że będzie właściwe, a przytulaski od dziecka na Nowy Roczek to chyba najmilsze co można sobie życzyć.

Olcia ja akurat lubię kolędę, bo to u nas zazwyczaj bywa zaprzyjaźniony ksiądz, zresztą bywa nie jednokrotnie zapraszany na typowo litewskie żarcie :laugh2: - dbamy o swego duchownego, by za bardzo nie schudł :-D

p.s. też mam kawkę, ale przy krolciowej to moja to jest cienki bolek:confused2:

Kurde urosłam normalnie!!:sorry:

Ja też nie lubię kolędy:no:. Tutaj przyjęliśmy 6 kolędę i za każdym razem był ktoś inny. Albo księża z pobliskiej parafii albo kapelan wojskowy (chociaż ten mmm ciacho nie małe:tak:. Szkoda takiego chłopa na księdza:-p).

Gwiazdeczko współczuję...No oby ten nowy rok przyniósł Wam nowe dobre czasy.:tak:

reklama
A ja chyba koledy nie przyjme....Jakos tak do kościła nie chadzam więc mi sie to troche obłudne wydaje :-p

w ogóle dzień dobry.
Pan Maz rano oswiadczył, że idzie krew oddać bo go lenistwo dopadlo pracowe :-p I przyniósł zaświadczenie do rozliczenia ile może sobie odliczyc :szok: Poszlabym ale ra boje sie wyników dwa nie wiem czy moge karmiąc ;-)
Gwiazdeczka wpółczuje diety....Ja jestem najlepszym przykładem jak ona działa ale juz NIE CHCE!!!!
Ale za to Pan Mąz odprowadził Lolka do przedszkola...I odbierze go...Mmmm :-) Tylko kto kupi noge kuraka?????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry