Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
. Mój żel do prania jest w super promocji. Jak w auchanie zobaczyłam cenę to się zaczęłam jak głupia śmiać
do tego żelu he he he
nie mam na nic siły...
a tym bardziej fajnie że tatuś kapał i kładł, ja w tym czasie byłam na zakupach
...(nie opuszczając mojej oczywiście hehe)...Za to teraz jeszcze nie spi i chyba nie zamierza, a ja marzę o tym by zmrużyła oko.
a gdzie reszta ja się pytam?no no tyle go widzieli, od rana w rozjazdach, będzie pod wieczór ale popedzi z W. na basen więc zobaczymy sie póżnym wieczoremSarka, super że małż już w domu![]()

klonem 
obecnie planuje jasia dac do zlobkka piraci z prakowej jest niedaleko nas. na 5godz. dziennie taki karnet to 550 zl miesiecznie. zobaczymy tylko co odpisza na moich kilka pytan...
ja mam nockiw tym tygodniu w pracy i moj maz biedny jest bo tak to na zmiane walczymy... zaczynam sie zastanawiac ze ta opiekunka mu cos robi... a nie mam jak kamery zamontowac
co do odsypiania... ja jak mam nocki odsypiam od 1,5 godziny do 4 max a na ostatniej nocce w piatek oczy normalnie doslowniena zapalkach bo juz jestem taka przemeczona... nie mam jak odespac ...bo sie zmieniamy zmezem przy jaśku
musze tel. zmienic ale no oczywiscie wesolych swiat i wszystkiego co najlepsze. spoznione ale szczere
;-)
a i zawsze pampersy jaskowi po wyplacie kupujemy na caly miesiac wiec kasy idzie po wyplacie zaraz a pozniej znow wyliczamy ile na dzien bo nima za duzo...