ag29
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny
Aluśka, Ainah sił i zdrówka życzę
Karolina witaj, zdrówka dla małej
mississ ja też mam opory co do zostawiania małego pod opieką teściowej
.
Wpadam na chwilkę, godzine małego usypiałam, już miałam dać za wygraną, ale usnął na szczęście. Biedny mój ni stąd ni zowąd dostał w poniedziałek strasznego kaszlu, mokry taki. Byliśmy u lekarza i dostał syrop ELOFEN, od wczoraj mam wrażenie, że jest gorzej, kaszle coraz więcej, świszczy i do tego katar taki, dosłownie leje mu sie z nosa
. Temperatury nie ma. Jutro pójdę z nim do kontroli bo w piątek święto, kurcze martwię się
. Mnie już też coś zaczyna zbierać, ta pogoda jest okropna, mogłoby trochę mrozów być to może pozabijałoby te wszystkie bakcyle w powietrzu :/.
Idę ogarnąć mieszkanie i mężowi jakiś obiad zrobić bo mały nic tylko chce sie nosić
.
Pozdrawiam
Aluśka, Ainah sił i zdrówka życzę
Karolina witaj, zdrówka dla małej
mississ ja też mam opory co do zostawiania małego pod opieką teściowej
Wpadam na chwilkę, godzine małego usypiałam, już miałam dać za wygraną, ale usnął na szczęście. Biedny mój ni stąd ni zowąd dostał w poniedziałek strasznego kaszlu, mokry taki. Byliśmy u lekarza i dostał syrop ELOFEN, od wczoraj mam wrażenie, że jest gorzej, kaszle coraz więcej, świszczy i do tego katar taki, dosłownie leje mu sie z nosa
Idę ogarnąć mieszkanie i mężowi jakiś obiad zrobić bo mały nic tylko chce sie nosić
Pozdrawiam

nie no wiem ze tak nie bedzie ale