Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

. Maleńka gmina ale bogata. Lekarzy kilku, nie wielu pacjentów, przez to z każdym pacjentem lekarz jak ze znajomym. Z naszym lekarzem ulubionym to sobie na Ty walimy
, latem to się nawet na piwie pod parasolami spotkaliśmy przypadkiem i gadaliśmy jak starzy znajomi
he he. skierowania na badania? Żaden problem! Mały ośrodek rehabilitacyjny na miejscu i jest tu wszystko oprócz masażysty, sama najnowsza technologia. Przyjmowana jesteś od razu(nie czekasz pół roku na zabiegi
) Kilku specjalistów, przemiłe panie pielęgniarki i położne. Minus- nie ma wszystkich specjalistów i małe pomieszczenie, co w okresie największej chorowalności nie jest za fajne.
no i małego też uczę dmuchać.
siakoś tak wyszło
no i teraz mam oczywiście kaca moralnego
(nie, że on nic nie dostał tylko, że za dużo wydałam
)
, mi tez się jakoś nie zdarzyło na wyprzedazach pomysleć o M
także rozgrzeszona jesteś
kurcze szkoda ze ja teraz czasu nie mam na galerie - własnie niedawno wróciłam z hurtownii. Byłam z siorką po towar (drugi dzień jeżdzimy). Ale cieszę się bo przynajmniej Milusińska zostaje już śmiało z tatusem, on ją kapie i kładzie spać, nie ma problemu