sarka
trójkowa mama
Hejka
Aluśka płakać się chce jak się to czyta
ta bezsilnośc wobec głupoty jest przytłaczająca!!!
Nie macie kogoś z olecenia? czem ktoś o kimś wspomni że dobry lekarz itp. jejku zebyście Wy w końcu trafili na dobrego lekarza!!! ciągle mam wrażenie że potykacie sie o jakiś konowałów
A teraz jesteście już w domu tak?
yvona o jejku
zdrówka!!!
Aluśka płakać się chce jak się to czyta
ta bezsilnośc wobec głupoty jest przytłaczająca!!! Nie macie kogoś z olecenia? czem ktoś o kimś wspomni że dobry lekarz itp. jejku zebyście Wy w końcu trafili na dobrego lekarza!!! ciągle mam wrażenie że potykacie sie o jakiś konowałów
A teraz jesteście już w domu tak?yvona o jejku
teraz czekam na wizytę lekarza teściowa od jakiejś znajomej numer wzięła
jesteście Kochane
a ja muszę wyjśc z domu
Niby powinnam się cieszyc, bo do teatru, ale tak mi się nie chce z ciepełka wychodzic
glupia baba sama nie wie, co dziecku jest, ale faszerowac lekami to owszem. dala jej do inhalacji pulmicort, neosine w syropie, a potem stwierdzila, ze wyspisuje tez antybiotyk. a jak sie spytalam na co to wszystko skoro dziecko ma w sumie tylko katar, to sie obrazila!!!! no zesz ... od razu zadzwonilam prywatnie po sprawdzona pediatre, ktora wiosna mi leczyla dziewczyny. powiedziala, ze ten nieustanny katar jak najbardziej moze by od zebow!!! no i zalecila tylko inhalacje sola, clemastinium i dala robiona masc do noska.