• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Matko Aluśka:szok:! No czytam i po prostu myślę sobie no film opowiada, film jak nic:szok: bo aż nie możliwe:no:, ze takie coś się dzieje:wściekła/y:! Współczuję.
Może rozpytajcie się po znajomych czy ktoś nie ma znajomości w tym drugim szpitalu. Wiecie jak to jest, kolega Kowalski powiedział, że pan doktor taki dobry... Zawsze jakoś lepiej się organizują jak po znajomości.

Zdrówka dla biednej małej.:happy2:
No i papier! To jest to:tak:! Wszystko mają na papierze zapisywać:wściekła/y:! To się im odechce lenistwa.:dry:

Yvona zdrówka dla dzieciaczków.

reklama
ło matko aluśka co za opieka!! istny koszmar. dobrze, że zabrałaś małą. oby było teraz lepiej. faktycznie może spróbujcie jakoś się dostać do tego drugiego szpitala...

a ja postanowiłam nadrobić zaległości w czytaniu - nie pamiętam kiedy miałam książkę w ręce... a że wszystkie z domu co przywiozłam już przeczytałam to kupiłam dzisiaj coś sobie w miejscowej księgarni - po angielsku oczywiście :confused: no nie lubię książek czytać po angielsku ale co zrobić jak innych tu nie ma hehe

ufff masakra jakas... Ala spała dzisiaj tylko raz,a teraz ciągle nei spi.
Najpierw mąż probował uspic potem ja i teraz znow on-wziął na ręce bo bidulka nie moze zasnąć. dalismy jej nurofen i dentinox moze jej pomoze jakos zasnąc -ciągle pokazuje zęby i pcha tam do buzi paluszki. Ludzie czy te zęby nie muszą wychodzic mniej boleśnie!!!!:wściekła/y:

gufi oj to sie pewnie stęskniłas-tyle czasu małej nie było...

Cześć i czołem,

współczuję wszystkim chorowitkom i życzę zdrowia ! U nas choróbsko nie odpuszcza, Maks coraz bardziej kaszle i rzęzi, ja się czuję gorzej niż wczoraj...ogólnie nieciekawie...:(

Roczek się udał, także jestem zadowolona :)

Dziewczyny, chciałam wrzucić zdjęcia na zamknięty, ale nie wiem jak to zrobić, mając zdjęcia zapisane na dysku. nie widzę odpowiednich opcji. Możecie mi napisać, jak wrzucałyście tam zdjęcia ?

Dzięki z góry !

Aluśka Walcem tych lekarzy!!! walcem ich :-( Biedne Wy...&&&&&&&&&&&&&&& żebyscie trafliły na kompetentnego lekarza....
A aj podłapałam kaca moralnego, forumowego doła, w domu srednio, kolezanka mnie meczy wiec jestem niezbyt towarzyska i miła i nie nadaje sie do pocieszania, czytania i pisania.

Hejka.;-)
Bodzia tulaski dla Ciebie
11_2_104.gif

Ainah zdrówka dla roczniaka.

I kolejny dzień zaiwania. Kawka już się robi, mnie się chce spać. Jakoś nas wzięło wczoraj z m na rozmowy o życiu o tym jak nam źle tak osobno.... i tak przegadaliśmy do 2 w nocy. Oj dzień na rzęsach dzisiaj będzie.

hej

noc nie najgorsza chociaż oczywiście zaliczyłyśmy pobudkę między 2-3.30:dry:

S. z Matim wyjechali wczoraj na noc do kolegi S, i jego syna. Miałam też jechać ale okazało się, że kumpela musi iść do pracy na noc - jest pielęgniarką i stwierdziłam, że zostaję w domu z Oli. Pierwszy raz byłyśmy w nocy tylko we dwie i trochę się bałam. Jednak taki Mati do towarzystwa to niezastąpiona sprawa. Taki już mój duży kochany mężczyzna z którym można pogadać pośmiać się:tak: a tak samej jakoś dziwacznie.

ainah ja wrzucam najpierw foty na empikfoto a potem kopiuję link pod zdjęciem i wklejam na zamknietym. Zdrówka dla Maksia!

krolcia ja uwielbiam takie nocne rozmowy z moim S. Najlepiej przy winku/piwku:-)

bodzia :***

witam się
też nocka zarwana, a my też na rozmowach z kolegami o przyszłości naszej młodzieży, jaka ona jest i dlaczego tak strasznie to wygląda jak to ona dojdzie do władzy... no ale nie będę tu zaczynała polityki przecież na dzień dobry :-D

Bodzia tuli tuli, ale na forum to chyba nie tylko musisz być gotowa do pocieszania wszystkich, ale również na dobre słówko od innych, cio?

zdrówka dla chorowitków!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry