U
użytkowniczka r
Gość
Yvona tylko szkoda że tak malutko było tego śniegu i bez mrozu,ale tak czy siak dziewczynki miały frajdę na pewno :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

młody zasnął tam dopiero o północy, a tak to wariował z innymi dzieciakami. jakoś tak doszliśmy do wniosku, że jak raz na jakiś czas nie będzie wykąpany i później wrócimy to mu się nic nie stanie. a nam będąc tak daleko od domu takie "imprezy" domowe ze znajomymi dobrze zrobią. zwłaszcza, że to jest jednoznaczna z dzieciarnią nam towarzyszącą hehe
na razie ustepuje, bo nie ma co dziecka dreczyc. ale bede powoli ja przekonywala do kubka 
ale wytrwaliśmy i on się chyba tym ryczeniem zmęczył, że jak go małż położył (bo łaził po łóżeczku) to od razu oczy zamknięte :-) no w każdym razie dzisiaj zaliczony sukces
he he. Bardzo mi się to podoba! Dzień coraz dłuższy to jak zbawienie dla nas(czytaj-moje doniczkowe zielsko
)
. Gdzieś wyczytałam, że dla nas (Polska i okolice, tereny nizinne), śniegu w tym roku nie będzie a wiosna ma się już z początkiem marca zacząć. No ciekawe na ile to się sprawdzi. Mogłaby się pogoda zdecydować już w tę albo w tę
.
wobec tego ja niewyspana, a na dodatek coraz gorzej ze mną i właśnie