Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

to jestesmy we dwie, poki coantylopka mój Mikołaj jeszcze nie brał antybiotyku (tfu tfu)
póki co to tylko 2 razy był przeziębiony (odpukać)
Trzecia;-) (odpukać, odpukać)to jestesmy we dwie, poki co
wszystko koszmarnie drogie i badziewne. Ja nie wiem, tylko ja taka wybredna, czy cos jest na rzeczy? Gdzie można fajnego ciucha dostać
Żeby nie wyglądał jak z lupeksu z pocz. lat 90-tych (kosztując przy tym krocie) i żeby bez wstydu się w tym ludziom pokazać.
Ehhh, starość.......

nie no masakra, mówię wam! jak ruszysz jedno to "wysypuje" sie drugie i tak w kolo macieju. Ja dzis i tak ściągnełam do domu....bo dzieci, juz stęskniłam się na moimi skarbami, na szczęście babcie i dziadek radzą sobie świetnie ale i tak mam głupie poczucie winy:-( poza tym musiałam się wkońcu wykapać
i nawet paznkcie sobie pomalowałam hehe, ale ten młyn to chwilowy, niedługo się mam nadzieję wszystko ułoży jak trzeba...
no i kolejna godz. miałam z głowy no skoro świt trzeba było znów dzień przywitać...
też bym zjadła! (swoja droga dieta w ostatnich dniach poszła gdzies bo zywie się pizzami i zapiekankami z pobliskiego mojemu sklepowi baru
)

) i moja mala pcha się zawsze pierwsza!
śmiac mi się z tego chce. Przejmie po mamie niezdrowe nawyki