oj nie pamiętam, bo byłam wtedy w podstawówceAinah a ile tą wysypkę miałaś? Bo u nas zeszła natychmiast po pierwszej dawce antyba.![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
oj nie pamiętam, bo byłam wtedy w podstawówceAinah a ile tą wysypkę miałaś? Bo u nas zeszła natychmiast po pierwszej dawce antyba.![]()
Missi u nas podobnie, choć nie dochodzi do krewki, ale kupki są bardzo dorosłe, przepróbowałam wszystkiego, tylko chyba kompot ze śliwek na jakiś czas pomagał, ale nie mogę przecież jego podawać codziennieja mam pytanie odnośnie twardych kupek u dziecka moj jasiek non stop robi codziennie takie twarde kupy a dzisiaj to mu się chyba tylek ciut rozerwał bo jak go podcierałam to był taki maz leciutki krewki- chyba ma to po mamusijest w ogole cos by można mu zmiękczyć te kupki ??
Krolcia ja miałam i u mnie objawem byla wysoka gorączka, ok 40 st., wysypka i malinowoczerwony język....
I raczej mi ta wysypka nie przeszła tak błyskawicznie....Lekarze!!!

hejo
ja tak szybciutko... po weekendzie w skzole jestem w domu juz lepiej ... na szczescie porozmawialam troche z tatą i tez jakoś już naprowadził mnie co i jak i żebym tego nie przekreślała a dzisiaj rozmawiałam o dzidzi i z krzychem drugim i powiedział że chce napewno ale może za rok jak zapomni jak go jasiek wnerwia po nocach mnie tez wnerwia ale na jedno jeszcze sie skusimy raczejzałuje tylko że najmniejsze ciuszki posprzedawałam na allegro ale tych juz nie oddam
ja mam pytanie odnośnie twardych kupek u dziecka moj jasiek non stop robi codziennie takie twarde kupy a dzisiaj to mu się chyba tylek ciut rozerwał bo jak go podcierałam to był taki maz leciutki krewki- chyba ma to po mamusijest w ogole cos by można mu zmiękczyć te kupki ??
ide nadrobic zaleglosci choc nie wiem czy zdolam![]()
witam dziewczyny powiedzcie mi co dawałyscie dzieciaka przy bigunce? ja juz podałam wszystko co podawałam w okresie niemowlecym dzis nawet w ruch poszła juz smectra a i tak biegunka jest nadal ;/
)- tylko że on wg ulotki jest od 2 r.ż ale tylko on Olkowi pomógł- już po pierwszej dawce, Tam jest od 2 lat 1/2 łyżeczki 1-2 dziennie. Może zmniejsz dawkę o połowę i daj. Ja własnie dałam Mikiemu smectę, ale jak nie pomoże biorę ten węgielja znam tylko taki sposóbhejo
ja mam pytanie odnośnie twardych kupek u dziecka moj jasiek non stop robi codziennie takie twarde kupy a dzisiaj to mu się chyba tylek ciut rozerwał bo jak go podcierałam to był taki maz leciutki krewki- chyba ma to po mamusijest w ogole cos by można mu zmiękczyć te kupki ??
ide nadrobic zaleglosci choc nie wiem czy zdolam![]()