Salomii
Fanka BB :)
heheheeh Missiiss Wariatuncio!! bo ja mam chorobe o nazwie szczelina odbytu hehe, co nie jest smieszne yyyh wez sie nie krepuj bo mozna jak to Wrublik napisala zadawnic i wtedy jak dlugo sie leczy to jest wersja ta optymistyczna bo syf sie moze zrobic jakis i to wersja pesymistyczna:/
Pozostaje trzymac kciuki za robote, mysle ze maz sie ostanie
na zapas nie ma co sie denerwowac z praca
Olcia no hmmm ogolnie czasem mam wrazenie ze niektore osoby studia maja hmm po znajomosci?, bo kupily? bo mama i tata mieli wtyki? bo fart? Bo przeciez czlowiek studiujacy medycyne powinien byc inteligentny... a chwilami mam wrazenie ze moj kot szczyci sie wieksza elokwencja i rozumem :/
Pozostaje trzymac kciuki za robote, mysle ze maz sie ostanie
Olcia no hmmm ogolnie czasem mam wrazenie ze niektore osoby studia maja hmm po znajomosci?, bo kupily? bo mama i tata mieli wtyki? bo fart? Bo przeciez czlowiek studiujacy medycyne powinien byc inteligentny... a chwilami mam wrazenie ze moj kot szczyci sie wieksza elokwencja i rozumem :/

ale tego co po tej zabawie to już nie bardzo fajny..
.
.
i innego kolesia zaprosil do biura to mu złożył propozycje pewnie ze dołączy doniego inny dział czyjś i to też kierownik z dołu ale nie mogl nic wiecej powiedziec krzyskowi.... :-( to juz 2 kierowników wie ze zostanie to ci z dołu jeszcze 2 zostało moj k i jeden jeszcze.... miał zwalniac po dwóch z kazdego pietra ale ponoc mu sie udało mniej osób wybrac do zwolnienia wiec nie wiadomo czy bedzie zwalniał mojego i tego drugiego czy tylko jednego znich
ja mysle ze go wywali ... najkrócej stazem jest i to zawazy choc krzychu i tak ma najnizsza pensje, 2 dzialy pod soba bo z pol roku temu wywalil jednego kierownika i krzychowi zaproponował ten drugi dział, a nie jeden jak kazdy inny kierownik... ale obawiam sie ze ten obok niego co zostal przejmie jego dwa działy i tak zostanie ... dyro sie juz zmyl do domu wiec dzis juz nic nie bedzie wiadomo i trzeba czekac kolejny dzien do jutra...
, że myślałam, że wyjdę z siebie.