Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
no to masz fajnie, nie zawsze będziesz musiała mieć książkę w rękach by coś poczytaćHejka też z kawusia....
Idę Was podczytać bo dawno mnie nie było, ale nie wiem czy sie uda bo juz młoda leci ze stosem ksiażek,obsesja ostatniow nocy mnie obudźcie to Wam wszystkie bajki wyrecytuję
![]()
moja córa młodsza jeszcze do książek owszem chętnie, ale raczej pod względem targania i strzępienia w kawałeczki... więc raczej nadal bazujemy na obrazkowych kartonowych...no coś ty taaaki ziąb? hehe a u nas było -6, no ale gorąca czekolada w taką pogodę mmmmmm... dałaś mi myśl, chyba idę do kuchnibez kawusi (czekam na kolezanke) za to z goraca czekolada sie witam w ten jakze zimny poranek!! u nas dzis tegoroczny rekord, o 8;20 byly 2°!! mrozno jak nie wiem, no a mlody oczywiscie w taka pogode jak tylko przejedzie kawalek wozkiem to od razu spi:-/
jejku ja też tak chcę, długo pospać i wnet mieć wszystko w domu porobioneHello no to pospałam dzisiaj,obudziłam sie po 9 nie licząc 2 pobudek w nocy i ubierania Miko o 7 do babci,ale mimo wszystko i tak spoko :-) Teraz czekam az wanna sie napełni,kapanie odkurzanie,zrobię jeszcze schaboszczaki i do roboty :-)
a jeszcze do roboty... miłego dzionka!!!

krzysiek to iegunke dzisiaj z rana mial ztych nerwow a nie pamietam w ogole kiedy ostatnio cos jadł ... tylko faja za faja wykonczy się w koncu...
damy sobie rade jakos z reszta jakby sie udało ze by zostal jak jest to moze kredyt pod koniec roku i mieszkanie bysmy wzieli ? ehhh mam nadzieje ze bedzie dobrze choc mam zle przeczucia....:-(
ja to czekam na smsa albo tel jak na szpilkach.. maz od pol godziny jest w pracy i cisza narazie nawet na ssmy nie odpowiada... ale juz mu glowy nie zawracam bo moze u dyra siedzi albo cus.. ehh