Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

i raczej jej już nie kupię, jakoś nie widzi mi się przynajmniej na razie stawiać jej na dworzu na nogach, zawsze jest opatulona w wózku więc buty pewnie już kupimy wiosenne półbuty, choć nie wiadomo bo jak przyjdzie piekna zima w co się wierzyc nie chce to trzeba będzie i sanki zaliczyć, no a w spakrpetach to nie bardzo

dlatego to nie w chodzi w gre i mam nadzieje ze jeszcze te kciuki trzymacie bo tez mam nadzieje ze dzisiaj sie juz napewno przydadza. juz mam dosc tej nerwówki
hej no ja kawy dzis rano nie doczekamwstalam i czekala na mnie niespodzianka-kanapeczki. Babka z pracy pisala czy moge dzis przyjsc ale odpowiedzialam pol godziny pozniej i okazalo sie ze juz sie ktos zdecydowal wiec nie ide, niestety w tym tygodniu mam wolne i mam nadzieje ze tylko w tym bo inaczej bede musiala szukac czegos innego badz dodatkowego, sprawdzalismy wczoraj ceny biletow do pl na okres okoloswiateczny,, za nasz 3 ceny wahaja sie od 1700 do 5000 w te i spowrotem :O
Mississ mam nadzieje ze dzis konie Twych nerwow
Wrublik sennas?? a moze Ty w ciazy? ;P zapewne pogoda dziewczyny zdrowka dla choruskow oby ten okres szybko sie skonczyl
ide do komuny zalatwiac papiery zwiazane z budowa bleee

ta Twoja kanapka mniam!!!!!