• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

i wsystko juz wiem... zaproponowal mu degradacje do z-cy ale kasa zostaje ta sama co byla i sie mnie pyta co zrobic... ehh :-( ie no ok jak kasa sie nie zmienia to dobrze teraz tylko problem z tym wpisem w swiuadectwo pracy... bedzie mial degradacje wpisana tak czy siak raczej chyba sie zgodzi bo umowa na stale zostaje wiec luz i moze ten kredyt glupi wezmiemy. nie sadze ze ta sytuacja u nich w pracy powroci do normy w koncu

reklama
To jak kasa ta sama, zostaje, umowa stała, to ja nie rozumiem? Dlaczego nie może się nazywać kierownik tylko z-ca? Co za różnica?:confused:

Najważniejsze, że praca jest! Utrzymał sie.

krolcia
zostaje w pracy bo sie zgodzilismy. w sumie tak na zywo to jakas roznica jednak jest a drugie to papier, moze wpisze ze wynikajaca z redukcji etatow czy cos no nie wazne ważne właśnie ze umowa na stale zostaje i kasa ta sama i na moje pytanie to jak zostaje po staremu to nie mozesz byc caly czas kierownikiem to mi powiedzial ze zmienila sie struktura firmy i musi byc tak i tak heh... beznadziejne to dla mnie ale coz wazne że praca jest i zostaje ta sama teoretycznie-boje sie tylko jak moj m zniesie fakt ze bedzie pod kogos podlegal heh czy nie bedzie mu to przeszkadzalo ani troche bo w to wątpie... uff jakos tak nerwy ze mnie troche zeszły jak juz wiemy co i jak... i miejmy nadzieje ze to co bedzie na papierze to nie bedzie mialo znacznego wplywu na jego przyszla prace bo on nie chcialby pozniej szukac pracy jako z-ca tylko jako manager anawet z czasem wyzej... no nic narazie jest jeden problem z glowy pozyjemy zobaczymy moze a noz sytuacja znow wroci do normy albo ktos sie nie zgodzi i z jednego zrobi kierownika z powrotem... zobaczymy

dziewczyny dzięki wszystkim za kciuki !!!! :) w ogole sie dowiedzilam ze dwoch kierownikow dostalo propozycje degradacji do zwyklego pracownika.... to dopiero masakra jakas jest... więc w mniejszym bądx większym stopniu dyro docenia prace mojego meza.

mam pytanie: czy wasze dziecie tez zgrzytaja zębami ?? oj to non stop siedzi bawi się albo jak mu sie nudzi to zgrzyta zębami a mnie to tak irytuje bbrrr

Ostatnia edycja:
Missi no jednak chyba najważniejsze że jest praca a kto wie może dłuuuuuuuugo nie będzie musiał szukać następnej, a tu z powrotem wróci do swego stanowiska skoro mówisz że go trochę bardziej docenili niż innych...
a co do zgrzytania zębami, to nie wiem może to przesąd ale u nas mówiło się że trzeba takie dziecko odrobaczać, bo widocznie może mieć robaczki... może jednak zapytać lepiej lekarza?

Zgrzytanie to też efekt stresów, ponoć:confused:. Mój nie zgrzyta bo nie ma jeszcze czym:-D.

To teraz Missi wypijcie wspólnie po lampce wina wieczorem na odstresowanie się tak do końca:tak::-D;-)

zapytam jak na szczepieniu bede. on to raczej znodow robi ale takmnie to denerwuje.

no ze praca jest to dobrze ale pewnie itak zacznie szukac innej... postawcie sie w jego sytuacji ja przynajmniej na jego miejscu chyba bym sie musiala mocno zastanowic i przemyslec za i przeciw. no nie wazne wazne jest to ze juz wszystko wiemy

nie chce mi sie isc dzisiaj do pracy ... wczoraj padl system wiec wrocilam o 2 w nocy do domu ciekawe jak dzisiaj bedzie...

Missiiss w tym kraju to najwazniejsze, ze praca i kasa ta sama Ufff.
Zgrzytanie moze byc od robaczków ale dzieci czasem sie po prostu tak bawią.
Ivona a odrobaczalas bez posiewu??? To lepiej zrobić, tak na wszelki.
Lolo zostanie majtkiem :-) Przy okazji kupiłam Fifkowi sama pelerynke drakuli za 4 zł.
Szalona mamuska ze mnie :-p Lolo padl...No mam nadzieje, że sie nie obudzi za 2 h i nie będzie szalal do pólnocy bo wyjde z siebie i stane obok...

widzisz Bodzia taka pani doktor że mi nie zleciła...:(
O pobranie krwi dla Ali tez sie musiałam upomnieć....mąż kategorycznie chce ją zmienić-teraz szukamy innej-żeby w okolicy była

rany Alisterka podniosła mi bluzkę i zobaczyła cyce-uśmiech"banan" od razu... ja spuściłam bluzkę RYK!!!:) :-D komediantka z niej:-)

reklama
Ivona o moim piszesz??;-)ech lekarze....Fifi jak zaczynamgo karmic osie potrafi na glos smiac..I jak tu odstawić ;-) Owłasnie tyłem szedł. A dzisiaj w ogóle siedzi i patrze a on buch stope do buzi :szok: Dziecko mi sie cofneło :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry