Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
;-)
w pracy sami studencji az sie boje co sie bedzie działo
ale kij tam musialam ja ubrac bo prania nie zrobilam a to koszulka z myphona...dobreCzołem,
ale długo mnie tu nie było, przygotowania do porodu pełną parąInstynkt "wicia gniazda" załączony
)
mojego wszystko gryzie, wiec pomyslalam o kaszmirze, bo on nosi swetry, no ale marudzi jak gryzieU nas to raczej nie zęby. Ot gorsza nocka i tyle.
Antylopka, mój nosi swetry zrobione przeze mnie.
dlatego ze kaszmirowy by nie zalozyl, czy dlatego ze w ogole swetrow nie nosi?Doberek
Antyolpka mój w żadnym razie!!! Ale on dziwny jest ;-)
na moje jest za duzo roznych watkow, ja nie mam czasu wszytskiego ogarniac i rozdzielac mojej wypowiedzi na drobneProstu z mostu - co znowu do cholery się dzieje ze sie hurtem z grudniówek wypisujecie????
Gufi dzięki tylko ja mam do tego internetowego, a tam nie widziałam aż takiej przeceny, choć jeszcze polukam
Prostu z mostu - co znowu do cholery się dzieje ze sie hurtem z grudniówek wypisujecie????