Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

a w tej buzi co się dzieje to juz katastrofa - strasznie podeformowane zęby przednie mają a i sam kciu jest wiele cieńszy i spaciały:/ oduczaj konsekwentnie!

, no jeśli się zsunie to nogami najpierw
, nigdy nie głową, a nawet gdyby jakimś cudem to takie coś jest niższe od wersalki. Po złożeniu zajmuje niewiele miejsca, skrzynia mieści dwa komplety pościeli.
he heMamolka ja mam dwuosobową tak zwaną amerykankę- coś w tym stylu, w sensie boki bez drewna tylko miękkie, miejsca do leżenia jest tyle co na wersalce a boki zabezpieczają przed spadnięciem, walnięciem w ścianę, no jeśli się zsunie to nogami najpierw
, nigdy nie głową, a nawet gdyby jakimś cudem to takie coś jest niższe od wersalki. Po złożeniu zajmuje niewiele miejsca, skrzynia mieści dwa komplety pościeli.
Daniel śpi od ściany, Mati z brzegu. Teraz te pierwsze dni kładę miedzy nich malutką poduszkę, jakoś organizm tak reaguje, że jak dojedzie do poduchy to dalej się nie pchahe he

podnieść z podłogi![]()

hehe pamiętam jak Wiktor mi w nocy halasował takim rumorem - ja biegłam ile sił w nogach do niego do pokoju a on sobie spał w najlepsze dalej tyle że na pdłodze
poza tym byłaby bliżej niż jak bedzie miała swój kącik i budziłaby go w nocy wydaje mi się bardziej niż bedąc trochę dalej...a on teraz do szkoły maszeruje więc wyspac się musi. Kurde - czemu nie mam domku i 7 pokoi?!

. Dlatego wykorzystałam tygodniowy wyjazd do m i spałam z Danielem. Po trzeciej nocy zaczynał spać coraz spokojniej.
:-)