Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Miluśka od trzech nocy śpi dzielnie z bratem w pokoiku więc i tu zmiany bo nie mam jej już na wyciagniecie ręki w nocy i chyba mi z tym ciężej jak jej samej
choć pierwsza noc był koszmarna, cała nie przespana, musiałam przy niej leżec a ona czuwała czy cały czas jestem :// 
dosłownie hehe ogólnie dostałam nakaz oszczędzania bo mam za nisko łożysko nadal. no i świra już dostaję od tego odpoczywania. mam nadzieję, że na następnej wizycie będą dla mnie lepsze wieści bo jakoś chciałabym święta przygotować hehe
zdarza się dosyć często taka pobudka nad ranem i wtedy mam łóżko dla siebie bo mąż już tam dosypia do rana hehe
szok! Także chyba tej psychicznej gotowości mi brak ;/ no i oboooję się jak diabli porodu
Dziś nawet od rana mi się coś spinało dość boleśnie i w tej panice najadła się nospy i magnezu hehe wiem że pawdziwej akcji i to by nie powstrzymało ale mój strach miał już ooogromne oczy
tak czy siak ten dzień w końcu nadejdzie....