• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
Witam dziewczynki,
Co do lekarza to bym to olała.
Jeśli zaś chodzi o wakacje to ja wczoraj w trakcie meczu przeszukałam neta i zdecydowałam się już na miejsce, więc prawdopodobnie pojedziemy 10.07 na 2 tyg. na Wyspy Kanaryjskie do Lanzarote

Witam dziewczęta po jednodniowej przerwie. Wczoraj cały dzień bolała mnie głowa i żyć przez to nie mogłam. Aż pomyślałam o Wiolci i stwierdziłam, że chyba przez BB się zaraziłam;-) Chyba jednak będę musiała odwiedzić poradnię migrenową, bo wczoraj wszystkie objawy mi się zdwoiły. Nadwrażliwość na światło, dźwięk i nudności. I to wcale nie te ciążowe.

Kupiłam sobie wagę. Ważyłam się na wadze mamy, ale mnie wkurzyła, bo pokazała 5 kg na +. Za to nowa waga pokazuje, że cały czas ważę tyle samo. Wyrzucić tamtą, po co ma mi psuć humor.
No i dzisiaj kazałam małżonkowi kupić wkładki laktacyjne. Chyba muszę zacząć je nosić. Myślałam, że sobotni incydent będzie tylko jednorazowy, ale na ostatnich zakupach znowu mi poleciało i aż wstyd było z taką plamą chodzić. :zawstydzona/y::zawstydzona/y:Potem w domu miałam aż zaciek na bluzce, a dziś w nocy normalnie pływałam. Prześcieradło było nawet mokre! W poniedziałek dokładnie wypytam lekarza, bo wszędzie jest napisane, że siara może lecieć od połowy ciąży, a siostrze np leciała dopiero od 7 miesiąca. Ona ma problemy, bo pokarmu ma aż za dużo, a co będzie ze mną? Chyba założę działalność gospodarczą - naturalna mleczarnia:rofl2:

Wakacje... Aż się rozmarzyłam. Mielismy w tym roku jechać w Karkonosze i do chrzestnego do Niemiec, ale z wiadomych powodów nigdzie sie nie ruszamy. Wolę dmuchać na zimne i w razie jakichkolwiek kłopotów mieć swojego lekarza pod ręką. Tym bardziej odpada podróż za granicę. Ale chetnie gdzieś bym sie ruszyła. JAk juz cos wymyslimy, to jak znam życie w dniu wyjazdu źle będę się czuła. Już ja mam taki dowcipny organizm.

Ostatnia edycja:
Witam dziewczynki,
Co do lekarza to bym to olała.
Jeśli zaś chodzi o wakacje to ja wczoraj w trakcie meczu przeszukałam neta i zdecydowałam się już na miejsce, więc prawdopodobnie pojedziemy 10.07 na 2 tyg. na Wyspy Kanaryjskie do Lanzarote

Byłam tam w ostatnim tygodniu maja:) POLECAM a do jakiej konkretnie miejscowości?

My jedziemy w sierpniu na mazury:-)

to może się tam przypadkiem spotkamy, bo my też mazury w tym roku i też sierpień, początek. Do jakiej miejscowości Wy uderzacie? ja się już strasznie nie mogę doczekać:) i mam nadzieję że zdrówko i dzidziuś pozwolą zrealizować wakacyjne plany:) uwielbiam wyjeżdżać:D

Krolcia, lekarza olej, jeszcze z tego tłumaczenia i podziękowania lekarzowi przyszłoby Ci się denerwować, bo nie wiadomo jakby zareagował, a nerwy nie są Ci potrzebne.I tak już ostatnio się nadenerwowałaś, i jak widać stary Twój gin nic sobie z tego nie robił więc moim zdaniem po prostu z nim zerwij bez słowa:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry