Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Oj tego piwa to też mi strasznie brak, zimnego piwka zimny Lech.. ech... jeszcze rok i będzie moznaO właśnie Ewwe zimnego piwka mi bardzo brakuje przy grillu ... :/ W akademiku na studiach uwielbiałam ściągnąć sobie dobry film i kupić piwko do tego dobre towarzystwo... Ale bym się zimnego piwka napiła!!))
Pogadam z mężem może jednak go namówię na Mazury)
chyba
No to teraz wszystkie będziemy miały ochotę na pierogia ja bym zjadła pierogi ruskie z krupówek w zakopanem w restauracji Bacówka czy jakoś tak, wiem że toche tej uliczki trza przejść w dół i po prawej jest :-) mniam
ale za jakiś czas.

Może na weekend dobre, ale całe wakacje sobie chyba odpuścimy w tym roku...No to teraz wszystkie będziemy miały ochotę na pierogiNie zostaje nam chyba nic innego jak spotkać się o 20stej pod wskazanym adresem na kolacji
Marzenia.....