Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jutro, pojutrze zobaczymy czy wyskoczy wysypka. Oby!
Od razu przypomina mi się Seksmisja i odpowiedź na to samo zapytanie -"życie" dobre z tymi przodkami żydami, heheh może Szkotami? a regionalnie to krakusy lub poznańskie złotówyAA też oglądałam o tym przypadkui nawet mąż ostatnio wspominał o nim, nie wiem po co hehe u nas raczej pra pra pra przodkowie nie byli murzynami, ale patrząc na skąpstwo mojego h**sbenda
to z jego strony chyba byli żydami
![]()
szpital - Polnahej.
no więc próbuje nadrobić zaległości z waszymi wcześniejszymi rozmowami ale tyle tu napisałyście, że czytanie kilku stron ostatnich to już nie lada wyczyn a co dopiero reszta hehe
co do antykoncepcji to ja ze względu na tabsy jakie biorę przez choróbska nie mogę żadnych pigułek stosować ale nie będę narzekać. jakoś dajemy sobie radę :-) a mężulka na szczęście w piżamce nigdy nie widziałam i mam nadzieję, że nie będę widziała hehe teraz się stresuje bo on niestety jeszcze musiał troszkę zostać w głupiej irlandii i popracować a ja już się nie mogę doczekać jak do mnie przyleci.
fajnie widzieć, że są tu jakieś poznanianki :-) może ty mi Anka pomożesz w wyborze szpitala hehe
poza tym ciepełko na dworze - aż miło.
trochę sobie pospałam i chyba czas teściów trochę odwiedzić 
a a propos tego, że się chwalicie skąd jesteście, to ja pytałam jakiś czas temu, czy któraś z Was jest z podlasia, bo tam się właśnie przenosimy, gdyby któraś z Was była to byłoby raźniej![]()
Oj całkiem nieźleTo fajnie tam nad morzem macie.;-)
ale i tak pomimo, że tu mieszkam to uświadomiłam sobie, że muszę namówić męża jednak na wyjazd do np. Ustki na tydzień bo brakuje mi tej atmosfery małej nadmorskiej miejscowości