Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
po porannym spacerze dzieckiem jestem zakichana do pasa, oczy lzawia i swedza i do tego peak mi glowa ... nigdy nie bylam alergikiem i wsciekam sie, ze akurat w ciazy musialo mnie dopasc. jak jutro mi nie minie, to ide do lekarza po zwolnienie.ja tak miałam w pierwszej ciąży kilka razy w nocy i to chyba właśnie był taki ucisk na przeponę, że miałam wrażenie, że nie mogę oddychać. Najlepiej wtedy podeprzeć się o coś rękoma i kilak razu głęboko oddychać.A ja mam dziś inny problem, mianowicie się czuję jakbym miała balon nadmuchany na maksa w jamie brzusznej który sięga aż do przepony, zawadza o żebra, aż oddychać ciężko jakoś...miałam tak raz jak napuściłam za ciepłą wodę do kąpieli, ale olałam, bo nawet nie byłam pewna co to i czy naprawdę było.myślicie że mogą to być jakieś napięcia, albo skurcze? a może po prostu w nocy podniosło mi się w brzuchu to wszystko tak, że zaczęło mi to po prostu przeszkadzać i tak się odczuwa brzuch ciążowy? Zgłupiałam, ale strasznie mnie to dzisiaj męczy,może dziewczyny które kolejny raz będą miały dzidziusia pomogą? a może któraś z pierworódek też tak ma? Antylopka, może Ty??