• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Chcialam cos pisac na temat tolerancji i roznych kultur i ze sa granice - ale wyszedlby piekny monolog chyba na kilka postow :-p
Wiec nei napisze. Ale ze, jak w skeczu powyzej, wszystko w glowie kobiety jest polaczone, przypomnial mi sie jeden z moich ulubionych skeczy (o martwym terroryscie) i jeden z fajniejszych brzuchomowcow, jakich widzialam :-D
Mam nadzieje ze sie rozluznicie i posmiejecie troche :-D

[video=youtube;F4kTbZ82WKc]http://www.youtube.com/watch?v=F4kTbZ82WKc[/video]

Polecam skecze tego pana :-D

reklama
hejo to ja rannyptaszeke :P
dzisiaj sniadaniejuz mis ie pewniebedzie nalezalo ;) ciekawe czy znow chleb zserem topoionym czy ochydne cos bbbrrr
jakos nie spie od 4 godziny... obudzxily mnie wrzaski ptakow na dworze no i auta szum straszny a okno jest non stop otwarte bo sie udusic mozna... w ogole dzisiaj oddalam mocz do badania i nawet nie wiedzialam ze tak mozna robic. dali mi kawalek waty i powiedzieli zeby sobie po podmyciu wsadzic ja w pipke i tak siurac.... zdziwiona bylam bo pierwszy raz sie z tym spotkalam. pewnie chodzi zeby sluz z pochwy nie splynal czy cus albo zeby mocz byc niezabrudzony. w kazdym badz razie smieszne bo pozniej sie balam ze tej waty nie wyciagne :D ale sie udalo hehe

Witam z rana!
Watka w pipkę?????????????????? Pierwsze słyszę! :szok:

Idę wciągnąć ciepłe mlesio!:-p Głodna jestem a sama nie wiem co bym zjadła. Dzisiaj fajny meczyk się szykuje! Hiszpania - Portugalia!:tak: Mam nadzieję, że będzie widowiskowo! Trzymam za Espanią:cool2:

cześć:)
missiiss ja obstawiam na śniadanie dwie kromki, i dwie łyżki dźemu, jakaś różnorodność musi być hehe:D a co do watki w pipkę to wymiękłam:) może jeszcze Ci panie podały tą watkę "z ręki do ręki"?:D

ja jeszcze w nocy zestresowana byłam wczorajszym wieczornym zajściem, ale mam nadzieje że taki stres nie zaszkodził maluszkowi:( bo się martwię. Był mój mąż wczoraj u tej kobiety i ma nam zwrócić za talerz. no a na razie do zbiorczej anteny jestem podłączona:) i mimo iż czerwiec - to mi nie źle śnieży:D No ale coś u mnie musi grać, tak już jestem przyzwyczajona:)

Krolcia ja dziś przyjęłam troszkę mlesia... :) tyle co z kawką, ale chyba ją dwa razy posłodziłam:-D

ja tez sie o 4 obudzilam, a to wszytsko przez popoludniowa drzemke wczoraj. Bede sie meczyc a nei poloze sie spac. albo na 15 minut tylko, bo potem sie budze 3-5 i spac nie moge. :/

Kliwia czy będziesz spała po południu czy nie, jak masz się obudzić nad ranem to się obudzisz:) a wtedy już problem z ponownym zaśnięciem jest:) wiele z nas na to cierpi.Insomnia jakaś beznadziejna:) ja dziś również miałam pobudkę w okolicach 3:30, księżyc walił mi całą swoją pełnią po twarzy, ale kurcze było już w miarę widno:)

no to widzę, że nie tylko mi nie dali dzisiaj pospać hehe no ale na szczęście pobudkę mialam po 7. najpierw kuzynka zadzwoniła, że musi coś pilnie wydrukować, a nie mają drukarki... sprawa załatwiona i jak mi się udało na chwile zasnąć to siora przywiozła dzieciaki jak szła do pracy i mała zaczęła tak trzaskać drzwiami, że to już koniec spania. a w ciągu dnia staram się nie spać bo potem wieczorem jest ciężko.
jak zobaczyłam wczoraj prognozę pogody to się za głowę chwyciłam bo mi przez ponad pół dnia słońce świeci w okno więc non stop rolety zasłonięte a i tak jest gorąco. a tu ma być tylko cieplej i cieplej :-)

ufff widzę że nie tylko ja mam problemy z snem ;)))

mnie obudziła dzisiaj mucha :[ o 4:40 ale udało mi się dospać do 5:50 masakra !!!

wcześniej też tak miałam budziłam się w nocy no i jadłam bo nie miałam co robić ;)))

Odkąd tu jestem to mi tak szybko mija czas... Suwaczek już 15 pokazuje:szok:! Czyli zaczęłam 16tc(jakoś lepiej mi brzmi:-D). Jejku jeszcze trochę i połowa! Strasznie się cieszę! Ciąża w ogóle nie dała mi się w znaki! Zero rzyganka, dobre samopoczucie, jedynie ból brzucha ale no-spa załatwia sprawę:tak:! Rewelacyjny czas! Mogę tak chodzić w ciąży i chodzić!:-) Ot tak optymistycznie z rana!

reklama
Jaa bym chciala zajsc w ciaze i odrazu rodzic :-p Ciagla niepewnosc czy jest oki., oczekiwanie na wizyty, zasypianie w I trymestrze itd. - omg. ile mozna :-) Ja chce juz dzidzie na reku hehe :-) Mam nadzieje ze bardziej mi sie spodoba jak w koncu poczuje ruchy :-) No ale kolejny tydzien rozpoczety :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry