• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

dla mnie to też pierwsza ciąża i wszystko jest nowe. jak zrobiłam test to skakałam z radości, a zaraz potem naszło mnie przerażenie, że wszystko się zmieni, żeby z maleństwem było wszystko ok, panika z badaniami itd. mam nadzieję, że to normalne hehe okazem zdrowia też nie jestem niestety ale jakoś damy rade :-) a ruchów nadal nie czuje i już się nie mogę doczekać.
teraz to tylko męczą mnie te upały. wyjątkowo ciężko je znoszę hehe a jak tam wasze brzuchy? urosły już? :-D

reklama
ewwe to ranne wstawanie zdarza mi sie tylko kiedy spie po poludniu.
a ja mam taki 'cudny' organizm, ze czy to po 12 godzinach pracy czy po calonocnej imprezie zawsze sie budze po 8godzinach snu :/

dzieki dziewczyny za te kciuki napewno jej sie przydadza i malej zuzi bo tak bedzie miala jej coreczka na imie :) mowia ze do 34 tygodnia ja potrtzymaja i wyciagna mala bo pepowina jakby jedzonka jej nie dostarczala... szkoda mi jak niewiem jej ... ale oby sie skonczylo wszystko dobrze.

a ja mam naobiad grochowe i makaron z serem i jogurtem :P bleee grochowka ale cos cieplego plynnego musze zjesc bede omijala tylko groch choc i tak w niej sladowe jego ilosci i kielbase bllee :)

ja tak sie zmeczylam czytaniem, a przebrnelam tylko przez watek glowny, ze nie pamietam juz co mialam napisac :) wiec tylko potrzymam kciuki za Missiiss by ja tam dobrze welenka na okretke zaszyli zeby szyja nie robila numerow :P i za kolezanke z sali i za jej dzidziuska by jednak jeszcze troszke posiedzial w brzuszku i ponabieral cialka
Slomianawdowo! co za slon z tego psa:)) chodzisz z nia na jakies szkolenia czy co?moze by udalo sie ja dzieki temu okielznac by nie ciagnela? W Szczecinie 2 bloki dalej sasiadka miala borysa leonbergera i mieszkala z nim w 30 metrowej kawalerce :o kiepski to byl wybor heh, wiele razy zaliczylam trawe gdy Borysiu w przyplywie goracych uczuc bocknal mnie lbem lub oparl sie na mnie lapkami:) za to w norge te pieski sa u siebie i jest im naprawde cuuudownie bo klimat odpowiedni i jest gdzie chodzic, nikomu by tez nie przyszlo do glowy trzymac tu takiego psa w 30 metrowej kawalerce:D

ma któraś problemy z żylaczkai a ściślej z żylaczkiem na nodze???:baffled:

ja brzucha ciażowego nie mam, bardziej brzuch tzw "objedzony", ktoś na ulicy na pewno by nie pomyslał że ja w ciąży tylko, żem taka przygrubaśna:zawstydzona/y:jakos mi się wsio na boki rozlazło i dostałam takich "boczków":shocked2: będę wygladać jak kangurzyca:szok:

nom własnie bym zapomniała że bardzo bardzo mocno trzymam kciuki za małą Zuzkę!!!!!!!!!! niech nadrobi kruszynka ciałka&&&&&&&&&&&;-)

piesio pięęęękny!!! ale juz z doswiadczenia wiem że mieszkanie i pies to nie jest dobry pomysł:no: juz bym sie nie zdecydowała, dom to co innego, ile ja sie nasprzatam po moim to ja tylko wiem a wydawałoby się że niewielki piesek, dlatego wielkiego sobie nie wyobrażam:szok:

reklama
ktoś na ulicy na pewno by nie pomyslał że ja w ciąży tylko, żem taka przygrubaśna:zawstydzona/y:jakos mi się wsio na boki rozlazło i dostałam takich "boczków":shocked2: będę wygladać jak kangurzyca:szok:

To mnie wszyscy mówią w pracy, że mam teraz brzuszek jak one (moje koleżanki) w 6-tym miesiącu... Wybrzuszyło mnie straszliwie, ale w boczki nie poszło :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry