• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Witajcie dzisiaj od rana:)
na razie jestem w domku bo na 11. mam wizytę u mojej położnej, a wcześniej muszę jechać odebrać wyniki badania na glukozę na czczo.
Wczoraj się nie pochwaliłam, że już mam urlop podpisany i 19 sierpnia przylatuję do Poznani:)

Tunia - ja piję mała kawkę prawie codziennie - inaczej w pracy byłoby mega ciężko.

Carol-ka - to jedyne pismo jakie czytałam, jak jeszcze w Polsce mieszkaliśmy

mamolka - Wikunię kiedyś komar użarł na policzku pod okiem, to miała chyba w tydzień podpuchnięte:( a na nic alergii nie ma. Teraz to są mutanty, a nie komary!

reklama
Jaa bym chciala zajsc w ciaze i odrazu rodzic :-p Ciagla niepewnosc czy jest oki., oczekiwanie na wizyty, zasypianie w I trymestrze itd. - omg. ile mozna :-) Ja chce juz dzidzie na reku hehe :-) Mam nadzieje ze bardziej mi sie spodoba jak w koncu poczuje ruchy :-) No ale kolejny tydzien rozpoczety :-D

ufff widzę że nie tylko ja mam problemy z snem ;)))

mnie obudziła dzisiaj mucha :[ o 4:40 ale udało mi się dospać do 5:50 masakra !!!

wcześniej też tak miałam budziłam się w nocy no i jadłam bo nie miałam co robić ;)))

ale się rozpisałyście :-D pół dnia to będę czytać :-D też nie chcę za dużo przed kompem siedzieć jeszcze bo mam po tych migrenach oczy strasznie zmęczone i oczywiście jeszcze się boję, żebym znów nie wróciło,

też się budzę między 3 a 5 rano, choć zdarza mi się przespać całą noc, dziś np miałam cudowne fantastyczne sny, że byłam dziewczyną supermana :-D mój po pobudce to mojemu C. a on- no jesteś dziewczyną supermana :-D

i też chciałabym już mieć dzidziusia, bo przez tą pracę, której prawie nie mam już to jestem jak królewna w wieży, C. wychodzi do pracy, a ja się obijam w domu, jakieś zakupy,obiad, sprzątanie, wiadomo, ale wczoraj to mi normalnie grę na PS kupił żebym się nie nudziła:-D

jeszcze przed chwilą pani gin moja do mnie dzwoniła, że w cytologii grzybki wyszły i muszę po receptę jechać,
no fajnie, najpierw w moczu coś nie tak, a teraz grzybki, i nie wiem skąd, na basen nie chodzę, nie korzystam z toalet jakiś publicznych, w każdym razie jeśli muszę to "na małysza" więc nie wiem skąd te infekcje.... taka uroda ciąży?

ehem, taka uroda ciazy ze moze sie cos czesto przyplatac, zarowno infekcje tu i tam :)
ja mam plyn do higieny zakupiony we wloszech, a dlatego tam bo w Pl ani tym bardziej tu, nie moglam znalezc odpowiednika ani namiastki tego cudownego orzezwiacza:-D a mianowicie jest mietowy :) i to tak slicznie mietowy i sprawia ze czuje sie tam takie cudne orzezwienie i czystosc:szok::-D jak narazie sprawdza sie super i nic sie nie przyplatalo tam akurat:tak:

dzien dobry :) u mnie 16 stopni:szok: niewiem co ja w takiej duchocie mam robic bo slonka nie ma heeh ale na serio jak dla nas tu to jest naprawde cieplo w tym roku:) moge sie zalozyc ze wszyscy beda poginac porozbierani po miescie:tak:

ehem, taka uroda ciazy ze moze sie cos czesto przyplatac, zarowno infekcje tu i tam :)
ja mam plyn do higieny zakupiony we wloszech, a dlatego tam bo w Pl ani tym bardziej tu, nie moglam znalezc odpowiednika ani namiastki tego cudownego orzezwiacza:-D a mianowicie jest mietowy :) i to tak slicznie mietowy i sprawia ze czuje sie tam takie cudne orzezwienie i czystosc

ja używam cleanic intimate, ten co zawsze, nigdy nie miałam tego typu kłopotów, raz go chciałam zmienić i po innym dostałam uczulenia więc wolę nie eksperymentować teraz,

Dzien dobry wam wszystkim, u nas z rana juz 25 stopni a gdzie do wieczora:confused:.Tunia co do grzybkow to ja tez mam bo bralam przez tydzien antybiotyki i niestety flora bakteryjna byla do niczego i tak od jednego leku do druguiego:-(.A jak jestem w Polsce to zawsze kupuje sobie duzy plyn z ziaji na grzyby i plesnie:-D.Milego wam dzinka zycze.

Ostatnia edycja:
Witam z rańca!
Ja trzeci dzień z rzędu gniję w wyrku do 9!:-D Chyba to nocne orzeźwiające powietrze tak na mnie działa! :tak:
Ja kiedyś dostałam w aptece piankę do intymnej z zielonej herbaty. Rewelacja dla mnie!!!:tak: Szukałam potem, żeby ją ponownie kupić ale już nie znalazłam.:-( Teraz to już nawet nazwy firmy nie pamiętam.

dzień dobry:) ja też średnio z przerwami gniję do 9 rano, no 7 rano spacer z psem, sklep -> bułeczki zniadanie i zaś do wyra :zawstydzona/y: to dopiero lenistwo! ale co tam dopuki dziecko nie budzi to można ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry