Antylopka
Potrojna mamuska
Witajcie dzisiaj od rana
na razie jestem w domku bo na 11. mam wizytę u mojej położnej, a wcześniej muszę jechać odebrać wyniki badania na glukozę na czczo.
Wczoraj się nie pochwaliłam, że już mam urlop podpisany i 19 sierpnia przylatuję do Poznani
Tunia - ja piję mała kawkę prawie codziennie - inaczej w pracy byłoby mega ciężko.
Carol-ka - to jedyne pismo jakie czytałam, jak jeszcze w Polsce mieszkaliśmy
mamolka - Wikunię kiedyś komar użarł na policzku pod okiem, to miała chyba w tydzień podpuchnięte
a na nic alergii nie ma. Teraz to są mutanty, a nie komary!
na razie jestem w domku bo na 11. mam wizytę u mojej położnej, a wcześniej muszę jechać odebrać wyniki badania na glukozę na czczo.
Wczoraj się nie pochwaliłam, że już mam urlop podpisany i 19 sierpnia przylatuję do Poznani
Tunia - ja piję mała kawkę prawie codziennie - inaczej w pracy byłoby mega ciężko.
Carol-ka - to jedyne pismo jakie czytałam, jak jeszcze w Polsce mieszkaliśmy
mamolka - Wikunię kiedyś komar użarł na policzku pod okiem, to miała chyba w tydzień podpuchnięte
Ciagla niepewnosc czy jest oki., oczekiwanie na wizyty, zasypianie w I trymestrze itd. - omg. ile mozna :-) Ja chce juz dzidzie na reku hehe :-) Mam nadzieje ze bardziej mi sie spodoba jak w koncu poczuje ruchy :-) No ale kolejny tydzien rozpoczety

.Tunia co do grzybkow to ja tez mam bo bralam przez tydzien antybiotyki i niestety flora bakteryjna byla do niczego i tak od jednego leku do druguiego:-(.A jak jestem w Polsce to zawsze kupuje sobie duzy plyn z ziaji na grzyby i plesnie
to dopiero lenistwo! ale co tam dopuki dziecko nie budzi to można ;-)