• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
Ja tez wlasnie wrocilam z zakupow - chleby i kilka rzeczy z miesnego - ciezkie to bylo, no ale maz tam nie kupi gdzie ja - tez na jakosc i cene nie zwraca uwagi - tylko gdzie szybciej. No i powiem wam ze bolaca glowa+pelne slonce to niedobre polaczenie. Myslalam ze padne. Teraz pod zimny prysznic i nie wychodze z domu do wieczora.

slomiana wdowa hehe korzeniowski to to moze nie byl bo korytarz 2 razy odniesc talerz i do kibla ale i tak o te kilka razyza duzo po glowie mi ktos byl powinien dac i po dupie :zawstydzona/y: tylko ze jedne mowily smialo wstawaj a inne powoli i wiadomo czulam sie good wiec sluchalam tych pierwszych-niepotrzebnie boo teraz bym sobie krzywde zrobila gdyby tosia przez swoja glupia mame odeszla :-(

Witam:-)
wpadałam tak na chwilę po między pakowaniem jednej a drugiej torby bo dziś wyjeżdżamy na wieś do piatku będziemy tam biesiadować:-p tzn. zagoniął nas do roboty i tyle będzie odpoczynku:dry: no może mnie aż tak zbytnio to do roboty nie będą ganiać chociaz jak sobie przypomnę pierwszą ciąże to wszystkiego można sie spodziewać:shocked2:

Wczoraj chciałam abyśmy już ustalili z p. jaki fotelik samochodowy kupić i żeby to zrobić już w tym miesiącu :confused: a ten mi z tekstem że jeszcze dużo czasu :baffled: no może i dla niego tak ale licząc to zostały bite 4 miesiące a jeszcze trzeba sofę Amandzi kupić,Martynce leżaczek, wózek, łóżeczko i nie wystarczy w jednym miesiącu z wypłaty no to stwierdził że jak zabraknie czasu to kupi pierwszy fotelik jaki na półce zobaczy:dry: tylko ciekawe czy na rozmiar też będzie sie oglądał czy weźmie nawet jak będzie od 9-18kg:baffled: także zakup fotelika muszę sama zaplanować bo tak to nic z tego nie wyjdzie:dry:

Dobra zmykam Miłego spokojnego weekendu życze:-):-):-)

Witam...
z pewną taką nieśmiałością ;) chciałbym dołączyć do Was - mam nadzieję że w dobrym miejscu się witam - jak się trochę "otrzaskam" z forum wstawię fotki. Mam na imię Ania, mieszkam w Poznaniu i jestem w pierwszej wyczekanej upragnionej ciąży - termin porodu 9.12.2010. Pozdrawiam Wszystkich

hehehe, ja z innej beczki :)

Misia na poprawe humorku dedykuje piosenke z tego filmu ktory wczoraj ogladalam chyba po raz 6 i ktory zawsze, zawsze, zawsze sprawia ze wszystko jest bardziej kolorkowe bo jest uroczy:)

[video=youtube;7UyKSokX_Kc]http://www.youtube.com/watch?v=7UyKSokX_Kc&feature=player_embedded[/video]#!

wlasnie tak darlam sie spiewajac heeheh ze kazdy moglby wejsc do domu i mnie zabic a ja nadal bym wyla z watpliwym talentem -I'll be there for you, these five words I swear to you. When you breathe, I wanna be the air for you
I'll be there for you!!

hehehe :))))))) bosze wczoraj przeczytalam ze Karmelek mnie slyszy! :o no to chyba nie stwierdzi ze mamusia ma mily glosik;D

dziękuję za poprawienie humoru :) Filmik muszę obejrzeć bo chyba nie widziałam

Witam...
z pewną taką nieśmiałością ;) chciałbym dołączyć do Was - mam nadzieję że w dobrym miejscu się witam - jak się trochę "otrzaskam" z forum wstawię fotki. Mam na imię Ania, mieszkam w Poznaniu i jestem w pierwszej wyczekanej upragnionej ciąży - termin porodu 9.12.2010. Pozdrawiam Wszystkich

Witam :)

reklama
Witaj Aniu:-D

ale nam mamuśek przybywa, dobrze, dobrze:-D

i jak widać walkę z suwaczkiem wygrałaś:-D

zapraszamy jak najczęściej:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry