Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
do wyrka i ksiazke poczytaj albo coś
tylko ze jedne mowily smialo wstawaj a inne powoli i wiadomo czulam sie good wiec sluchalam tych pierwszych-niepotrzebnie boo teraz bym sobie krzywde zrobila gdyby tosia przez swoja glupia mame odeszla :-(
tzn. zagoniął nas do roboty i tyle będzie odpoczynku
no może mnie aż tak zbytnio to do roboty nie będą ganiać chociaz jak sobie przypomnę pierwszą ciąże to wszystkiego można sie spodziewać
a ten mi z tekstem że jeszcze dużo czasu
no może i dla niego tak ale licząc to zostały bite 4 miesiące a jeszcze trzeba sofę Amandzi kupić,Martynce leżaczek, wózek, łóżeczko i nie wystarczy w jednym miesiącu z wypłaty no to stwierdził że jak zabraknie czasu to kupi pierwszy fotelik jaki na półce zobaczy
tylko ciekawe czy na rozmiar też będzie sie oglądał czy weźmie nawet jak będzie od 9-18kg
także zakup fotelika muszę sama zaplanować bo tak to nic z tego nie wyjdzie
hehehe, ja z innej beczki![]()
Misia na poprawe humorku dedykuje piosenke z tego filmu ktory wczoraj ogladalam chyba po raz 6 i ktory zawsze, zawsze, zawsze sprawia ze wszystko jest bardziej kolorkowe bo jest uroczy
[video=youtube;7UyKSokX_Kc]http://www.youtube.com/watch?v=7UyKSokX_Kc&feature=player_embedded[/video]#!
wlasnie tak darlam sie spiewajac heeheh ze kazdy moglby wejsc do domu i mnie zabic a ja nadal bym wyla z watpliwym talentem -I'll be there for you, these five words I swear to you. When you breathe, I wanna be the air for you
I'll be there for you!!
hehehe)))))) bosze wczoraj przeczytalam ze Karmelek mnie slyszy!
no to chyba nie stwierdzi ze mamusia ma mily glosik;D
Witam...
z pewną taką nieśmiałościąchciałbym dołączyć do Was - mam nadzieję że w dobrym miejscu się witam - jak się trochę "otrzaskam" z forum wstawię fotki. Mam na imię Ania, mieszkam w Poznaniu i jestem w pierwszej wyczekanej upragnionej ciąży - termin porodu 9.12.2010. Pozdrawiam Wszystkich