• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
moja ciąża jest w sumie o 3 tyg młodsza, a w stare jeansy się nie dopinam musiałam kupić kilka par nowych o 1-2 rozm większe, więc jeśli jesteś szczupłą osobą to faktycznie może już trochę brzuszek urosnąć :happy:
Niestety do takich osób nie należę :no: Mogę tylko szczuplym dziewczyną w ciązy pozazdrościć... Mam 163 cm wzrostu i ważę 69 kg :nerd:

też ciesze się że mamy początek wszystkiego co zdrowe i smaczne: owoce i warzywa niedługo prosto z ogródka :tak:
arbuzy w sumie też niedługo będą ale ja za nimi aż tak nie przepadam, zjem kawałek jak mi się bardzo chce pić :happy:

reklama
A ja zostałam z jedną para spodni które spokojnie mogę zapiąc, mój brzuch nie wygląda na ciążowy tylko spasiony, ale ja wiem że to dzidzia, w pierwszej ciąży to rosłam błyskawicznie. Na razie nie będę kupować spodni ciążowych bo w pracy nie chce jeszcze nic nikomu mówić.

Normalnie mnie dopało, troche mnie mdli, płacze mi przeszły trochę, za sprawą bliskiej mi osoby ;-)

Ja w pierwszej ciąży brałam witaminki Feminatal i teraz też je biore, do tego folik i duphaston. Też mi włosy wypadają, ale pamietam że na początku pierwszej ciąży też tak miałam a potem pięknie mi rosły.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry