Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ooo jak nietypowo i wyjątkowo !!!myangel no dzis 13go w piatek, a ja na 13 mam wizyte z usg u gina![]()
Ok znalazlam odp na to pytanie i zamieściłam w "Ważne, przydatne,potrzebne"Dzień dobryDziewczyny mam takie pytanie. Spotkałam wczoraj znajomego (urodziła mu się córka w marcu) i powiedział, że dzięki temu miał 3 tygodnie wolnego. Tydzień jako tacierzyński i dwa tygodnie opieki nad żoną - słyszałyście o czymś takim?? Ja pierwsze słyszę że jest dwa tygodnie wolnego na opiekę nad zoną...
myangel no dzis 13go w piatek, a ja na 13 mam wizyte z usg u gina![]()

Dzień dobryDziewczyny mam takie pytanie. Spotkałam wczoraj znajomego (urodziła mu się córka w marcu) i powiedział, że dzięki temu miał 3 tygodnie wolnego. Tydzień jako tacierzyński i dwa tygodnie opieki nad żoną - słyszałyście o czymś takim?? Ja pierwsze słyszę że jest dwa tygodnie wolnego na opiekę nad zoną...
Tutaj:
https://www.babyboom.pl/forum/grudzien-2010-f354/wazne-przydatne-potrzebne-39129/index8.html
I może od razu odpowiem na moje wcześniejsze pytanie. Mąż może dostać 14 dni wolnego na opiekę nad żoną po porodzie, zaświadczenie takie (druk L4) wystawia lekarz rodzinny lub ginekolog tylko trzeba się upomnieć) Czasem się zdarza, że wystawia szpital ale przewaznie na 7 dni a po resztę trzeba lecieć do lekarza.