Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja już pofarbowałam i ścięłamKochane widze,ze wy juz doświadczone mamuśkiwyczytała,z e na początku ciazy nie mozna farbować włosów, wiecie coś an ten temat? Trzymałyscie sie tej zasady?
bo chodzę na kurs fryzjerski i trzeba się było poświecić dla nauki
poza tym nie wierze w takie zabobony

u mnie jedyny objaw to że biust stal się jakby pełniejszy;-)u mnie nie ma żadnych symptomów mdłości i oby tak zostało plizzzzzprócz bolącego podbrzusza i ogólnej senności nic mi nie dolega
![]()
też planowałam zostać mama sierpniowa ale nam nie wyszłogratuluję Wam przyszłe mamusie... ja rodzę w sierpniu![]()
ale mam szczęście do ósemek i w 8 cyklu się udało
a dane byśmy wysyłały na prv:-) hejWitajcie
Larvunia Ty masz już owulkę?:O na listopadówkach pamiętam, że jakoś w jednym czasie miałyśmy i później @ też w jednym czasiee dostałyśmy...kurde to trzymam kciuki
![]()
jasneco do listy mam grudniowych to mam propozycję żeby tylko jedna osoba się tym uzupełnianiem zajęła czyli Mamolka ktora te listę założyła bo jak każda będzie tak dopisywać posta to będzie to po prostu nie czytelne a tak jedna osoba będzie swój jeden post edytować i dopisywać kolejne mamusie i wszystko będzie na jednej stroniea dane byśmy wysyłały na prv:-)
co Wy na to???
ja już pofarbowałam i ścięłambo chodzę na kurs fryzjerski i trzeba się było poświecić dla nauki
poza tym nie wierze w takie zabobony
w pierwszej ciąży unikałam wszelkich sznurków żadnych łańcuszków, koralików nie nosiła pod drabinami nie przechodziłam a i tak dziecko było 4 razy opentlone pępowina wiec juz koniec z tymi bzdurami
u mnie jedyny objaw to że biust stal się jakby pełniejszy;-)
też planowałam zostać mama sierpniowa ale nam nie wyszłoale mam szczęście do ósemek i w 8 cyklu się udało
Ciamajdka to w miarę bezbolesnego porodu Ci życzę:-)