Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

! Pamiętam jak ja z przejęciem kompletowałam się na ślub! Frajdę miałam niesamowitą
! Fryzura próbna, sukienka, bielizna, wiązanka, odpowiednia biżuteria, kosmetyczka
(która mnie brzydko mówiąc wyru...ała!
) ale ostatecznie byłam mega szczęśliwa i zadowolona
!!! Ach mogłabym się hajtać jeszcze raz!!!!

Trzy szczoteczki do zębów zużyłam na fugi hehehhe. Szafę z ciuchami i pokój Jacka już mam wysprzątany od 2 tygodni. Mam zamiar tak sobie do grudnia porządnie szorować pomieszczenie po pomieszczeniu a na bieżąco sprząta mój kochany mąż. Wczoraj razem oglądaliśmy ten film "Życie przed życiem" i polecam Wam bardzo. Tak się chłopak wzruszył i dzisiaj traktował mnie jak królową. A wczoraj po filmie zebrało nam się na amory i też było super

oj widzę że nie za ciekawienienawidze mojego wybudowanego domu, kupiłam nowe drzwi extra pikne, antywłamaniowe i akurat dzisiaj odmówiły kluczom posłuszeństwa, nie da się ich zamknąć ani od środka ani od zew., i zostawiłam już tam psa a teraz się martwie by nie wyszła - w sensie nie podkopała się pod ogrodzeniem i zginełaalbo jeszcze coś gorszego
rany... zawsze coś

ale przynajmniej Twój mąż teraz zdaje sobie sprawę z tego ze wczesniej gasł on nie bez powodów i w końcu coś z tym problemem zrobi

) 

Trzymam kciuki za jak najlepsze wyniki badań
też o nim wcześniej nie słyszałam