Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wszystkie robicie tak wcześnie usg? ja pierwsze zrobię pewnie dopiero koło 12 tygodnia.. jak już będzie widać fasolkę a nie plamkę..

ja wiem ze w 12-13 tygodniu robi sie juz usg genetyczne, a wczesniej usg jest robione w celu wykrycia np krwiakow, ciazy ektopowej, ciazy mnogiej i jakis nieprawidłowosci.. moja kolezanka byla w zlym stanie gdy w 11 tygdoniu na usg okazalo sie ze nosi martwa dzidzie od 6 tygodnia, wszystko w srodku zaczelo sie rozkladac i psuc i byla grozba ze nigdy dzieci juz nie bedzie miala... poronienie nie zawsze jest zwiazane z krwawieniem wiec chyba lepiej isc wczesniej do lekarza na usg np w 8-9 tygodniu gdzie serduszko juz musi byc a jak nie ma to znaczy ze ciaza obumarła lub jest puste jajo płodowe..
poszłam prywatnie zrobił w 5 tygodniu nie było widać jeszcze serduszka kazał przyjść w 12 i 2 dni przed wizytą wylądowałam w szpitalu, a tam złapali się za głowę że tyle chodziłam jak się okazało z martwą fasolką, oczywiście skończyło się na czyszczeniu pod narkozą rozkładających się szczątków
ale już nikogo nie straszęsądzę, że jest jak najbardziej ok po 48 godz. powinna mieć co najmniej 60% a ty masz trochę ponad 100%:-)hej
w środę betka: 1186
dzisiaj:2579
myślicie że dobrze przyrasta?