Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Witam sie i ja;-)....przy kawusi i ptasim mleczku...bosche jakie to pyszne
Mi się dzis dobrze spało, tak twardo że obudziłam się jak juz moi panowie wychodzili do pracy i przedszkola, nawet mnie budzik nie zbudził, wyprawili się samii tak spałam sobie do 9.30 i ja nie wiem jak wy się zwlekacie tak o świcie
U nas słonko, ma byc ciepło, więc pojadę po Wiktorka do p-la i potem do rodziców na ogród, trzeba wykorzystać ostatnie porywy ładnej pogody...a dziś juz pierwszy dzień jesieni![]()
Lecę szukać chętnego, który pójdzie mi do sklepu

to zycze zdrowka ,mi ostatnio lalo sie z nosa i ogolnie do tylka sie czulam ,postawilmnie cerutin i wapno na nogi:-) moze skocz do lekarza?haaalo haaaaalo
Dziś piękny, ciepły i słoneczny dzień a ja po całkiem nieprzespanej nocy z ogromnym bólem gardła:/ Niestety Tantum Verde może i można stosować ale kompletnie mi nie pomaga... a dziś od rana UMIERAM(
ło matko ptasie mleczko... Sarka ty to wiesz jak kogoś postawić na nogiLecę szukać chętnego, który pójdzie mi do sklepu
A co do gardła to czosnek jadłam, gardło płukałam i solą i jakimś specyfikiem, pije gorące mleko z miodem i masłem - mam nadzieję, że mnie to postawi w końcu na nogi bo ból gardła jest straszny zwłaszcza, że nie przechodzi. na domiar złego po specyfikach na gardło wraca zgaga więc ciągle coś
Myangel mam nadzieje, że samochód juz dzisiaj się sprzeda)
O widzisz o cerutinie nie pomyślałam - pewnie przez to że większości leków brać nie można więc już sama nie wiem co powinnam a co nie heheto zycze zdrowka ,mi ostatnio lalo sie z nosa i ogolnie do tylka sie czulam ,postawilmnie cerutin i wapno na nogi:-) moze skocz do lekarza?