sarka
trójkowa mama
Tunia cena zależy i od ilości tych pieluch i ich rodzaju no i od sklepu oczywiście, dlatego są tak różne...
Z tym mlekiem to super cena rzeczywiście, muszę spróbować Milenie mieszać z HA i może przejdzoemy na zwykły NAN
bo my płacimy za puszke 400gr 27 zł najtaniej! w aptece 37!!!
Co do jedzenia i siedzenia heheto sorki usmiałam się bo dziecko prędzej zaczyna jeść zupki, kaszki, owocki jak siedzieć, usiąść to może dopiero i w wieku 9 mies. bo to też norma
na pewno nie leży na płasko, jak je ale dobra pozycja to taka półsiedząca jak np. na leżaczku i nie zdziw się jak przy zaczynaniu i jeszcze długo potem dziecko wypycha jedzonko językiem ale to nie dlatego że nie che jeść/nie soamkuje mu czy nie jest gotowe - taki jest po prostu odruch (dlatego sa takie uplute jak jedzą hehe) i musi jak wszystkiego tego jedzenia się nauczyć z łyżeczki
Ja daję vit D co drugi dzień, tez mam te w kapsułkach z odkręcana główką - ja wyciskam na łyżeczkę, ale też to skonsultuję za tydz. w czwartek jak pójdziemy na szczepienie czy dawać czy nie.
Z tym mlekiem to super cena rzeczywiście, muszę spróbować Milenie mieszać z HA i może przejdzoemy na zwykły NAN
Co do jedzenia i siedzenia heheto sorki usmiałam się bo dziecko prędzej zaczyna jeść zupki, kaszki, owocki jak siedzieć, usiąść to może dopiero i w wieku 9 mies. bo to też norma
Ja daję vit D co drugi dzień, tez mam te w kapsułkach z odkręcana główką - ja wyciskam na łyżeczkę, ale też to skonsultuję za tydz. w czwartek jak pójdziemy na szczepienie czy dawać czy nie.