Cześć dziewczyny.
Wrublik - oj współczuję, jakaś epidemia tych rotawirusów ostatnio, cała moja rodzina już chorowała, my się odseparowaliśmy i jakoś się uchowaliśmy;-)
Sarka - no właśnie nie wiem jak to wykonywać, bo te opisy do mnie nie trafiają

. Na razie pojęłam, że chodzi o oduczanie złych nawyków, by nie utrwaliły się w odruchy. Muszę poszukać pryw. rehabilitacji, chociaż kilka razy iść, nauczyć sie co i jak i potem to mogę robić w domu. "Państwowo" terminy sa bardzo odległe, a tu przecież liczy się czas. Do poradni zab. metabolizmu kostnego były terminy na...lipiec

Tylko fuksem udało mi się zapisać go na 12 maja, bo się miejsce zwolniło. Beznadzieja

- tyle można powiedzieć o służbie zdrowia.
Sun - co do ciemiączka - pisałam na innym wątku - przednie jest maleńkie, a tylne za duże. Do tego główka jest zbyt płaska z tyłu - ale on prawie od samego pocz. spał "na wprost" nigdy nie trzymał główki na boku leżąc na plecach.
Acha - wit. D mam podawać 500j. Dlaczego tamta lekarka nie widziała potrzeby - nie wiadomo

Zresztą ona nic nie widziała - ani płaskiej główki, ani za dużego tylnego ciemiączka (bo go nigdy nie zbadała) ani nadmiernego napięcia
Asia - ja na takie wyjścia zakładam czerwony śliniak - na wszelki wypadek;-)