Luxuorius
Moderatorka
to jest dziecko, ktore nie do konca wszystko rozumie i nie martw sie, urosnie i bedzie inny
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to jest dziecko, ktore nie do konca wszystko rozumie i nie martw sie, urosnie i bedzie inny
Super, to miłej zabawy.hej mamusie! pojechalam na weekend nad jezioro i trafilo mi sie ze moge tu na tydzien zostac. slaby mam tu zasieg wiec moze mnie nie byc przez tydzien z wami ale jakby co to sie nie martwcie. czuje sie super mimo upalow i wypoczywam. przesylam sloneczne buziaczki
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Współczucia z powodu taty. Mam nadzieje, że szybko z tego wyjdzie.Sorki ale nie przebre przez 21 stron.
U nas intensywny weekend. W piątek zakończenie roku i tyle tylko co wróciłam do domu a mama zadzwoniła, ze moj tata miał udar. Więc szybko w samochód i 120 km. Ale i tak nie pójdę do szpitala bo kobiet ciężarowych nie wpuszcza na OIOM.
W sobotę maraton rowerowy. Syn zajął 1 miejsc w swojej kategorii. Jestem z niego dumna. [emoji106]
A dziś taki upał, że szkoda gadać. Dobrze, że w weekend czuje się dobrze
Miłego dnia.
Super, że wyniki takie dobre.wrocilismy z obiadu z rodzinka, odebralam wyniki gukozy i uff super wyniki, pobranie na czczo 93 (74-106), po godzinie 116 (74-180), po dwoch godzinach 102 (74-153) uffff
Nie denerwuj się. Na pewno wszystko będzie dobrze. Przyroda zadbała o to, żeby w podobnych sytuacjach nic się nie działo. Ale oczywiście lekarzowi powiedz co się stało, lepiej dmuchać na zimne.Ja dzis znowu oberwalam w brzuch od syna :/ przyszedl sie polozyc i przytulić i nagle mnie kopnął. Myslalam ze go udusze. Tyle sie natlumacze ze tam dzidzia rosnie ze bedzie mial rodzeństwo i mame brzuszek boli i nie mozna tam bic. Niestety to nie pomaga. A nie zawsze zdążę się zaslonic. Odsunąć sie tez nie odsune. Bedzie sie czul odrzuconymam nadzieje ze nic sie nei stalo. We wtorek mam wizyte to powien doktorowi. Na szczescie nic nie boli ani nic sie nie dzieje jak na razie
![]()