Tuiles
Fanka BB :)
jutro mam prenatalne wiec sie dowiem co i jak
OOO super, popatrzysz sobie trochę dłużej na maluszka. I pewnie już się dowiesz czy to chłopczyk czy dziewczynka. Emocji się szykuje, że hoho
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jutro mam prenatalne wiec sie dowiem co i jak
jestem strasznie ciekawa plci! i modle sie by bylo zdroweOOO super, popatrzysz sobie trochę dłużej na maluszka. I pewnie już się dowiesz czy to chłopczyk czy dziewczynka. Emocji się szykuje, że hoho![]()
jestem strasznie ciekawa plci! i modle sie by bylo zdrowe
u Tomka w rodzinie duzo chorych osob w tym brat wiec strach jestJeśli dobrze chodzi Twój suwaczek, to w 14+3 powinien Ci już lekarz zdradzić kto tam u Ciebie w brzuszku mieszka. Chyba że Maluszek się zawieźmie i schowa! U mnie 12+3 nie było widać, ale 15+3 już był chłopak na całego!
I spokojnie, Maluch musi być zdrowy! Nie będzie inaczej!![]()
ja to zalezy od dnia, raz ma powera a inneo dnia spie na stojaco, nie wiem od czego to zalezyPowodzenia na wizycie!
Grama, to raczej zmęczenie. Ja się teraz męczę dużo szybciej niż zazwyczaj. W zasadzie to jest tak że tylko wyjdę z domu i już jestem wypompowana.
Jakiś czas temu też zrobiłam sobie dłuższy i wyczerpujący spacer to potem kilka godzin musiałam leżeć bo tak mnie brzuch bolał.
Miałam też raz wycieczkę ze wspinaczka, ale starałam się chodzić wolno i robić częste przerwy i wtedy było ok.
![]()
ja jak wracam z pracy to sie klade na kilku minut w potem czekaja domowe obowiazki, niezawsze mi sie chce hihi