Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kobitki, co tak mało wpisów jest o wymiarach naszych bobasów?a ja właśnie sobie tworzę taką komputerową ściągę
w Wordzie robię listę wymiarów z poszczególnych etapów ciąży wraz ze zdjęciami z USG obok. Mam nadzieję, że będę miała co pokazywać Małej w przyszłości
![]()
Kobitki, co tak mało wpisów jest o wymiarach naszych bobasów?a ja właśnie sobie tworzę taką komputerową ściągę
w Wordzie robię listę wymiarów z poszczególnych etapów ciąży wraz ze zdjęciami z USG obok. Mam nadzieję, że będę miała co pokazywać Małej w przyszłości
![]()
Anio sukcesywnie uzupelniam nasze wymiaryKobitki, co tak mało wpisów jest o wymiarach naszych bobasów?a ja właśnie sobie tworzę taką komputerową ściągę
![]()

Czy macie krwotoki z nosa? mnie dopadło w nocy i teraz lekkie naruszenie nosa i znowu coś się zaczyna.
Krwotoki nie, ale krew się pojawia w zakrzepach :/ pytałam o to lekarza, powiedział, że to normalne. Kupiłam sól morską w sprayu do oczyszczania i jakos mi lepiej po niej.Czy macie krwotoki z nosa? mnie dopadło w nocy i teraz lekkie naruszenie nosa i znowu coś się zaczyna.
Czy macie krwotoki z nosa? mnie dopadło w nocy i teraz lekkie naruszenie nosa i znowu coś się zaczyna.
Ja mam 8 lipca połówkowe, to uzupełnię.Kobitki, co tak mało wpisów jest o wymiarach naszych bobasów?a ja właśnie sobie tworzę taką komputerową ściągę
![]()
Krwotoki nie, ale czasami, zwłaszcza na początku ciąży, budziłam się ze skrzepłą krwią w nosie.Czy macie krwotoki z nosa? mnie dopadło w nocy i teraz lekkie naruszenie nosa i znowu coś się zaczyna.