Tuiles
Fanka BB :)
Mówię, że chciałam sprawdzić, bo na ip mi szyjki nie zbadali, a ten do mnie, że po co mieli mi tam grzebać, że chyba mam problem z głową itd...
Powiedz jeszcze że prywatnie do niego poszłaś!!!! Ale gnojek!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mówię, że chciałam sprawdzić, bo na ip mi szyjki nie zbadali, a ten do mnie, że po co mieli mi tam grzebać, że chyba mam problem z głową itd...
Aaasss o rany!! Juz się poprawiam. O ja gapa dziś. Wiadomo, że lubię i to bardzo. Szczególnie, że Jaś to także imię wybrane przeze mnie....
Witamy nowa mame. Napisz coś o sobie więcej.Witajcie dołączam do grudniowek 2016 termin mamy na Wigilię dokładnie mamy dziś 16t2dz
Ja też tak mam, chętnie mym ich oddała na chwilę, ale wieczorem już bym tesknil na maxa [emoji23]Ja też dalej na minusie 2 kg, ale co tam , z tą panną na obrazku byłam na plusie tylko 3 kg, a jaka pyzata się urodziła. Taka moja uroda, wczoraj mówię do męża, < ja to żeby schudnąć to muszę w ciąże zachodzić>, tylko się śmiał. Fakt faktem w lutym boczki miałam, a teraz nie ma.
Dziś moje dzieci wyjechały z moim ojcem, cieszę się ale i już zaczynam bać jak to będzie. Rano córka jak na złość miała 37,1, dostała paracetamol i zapas na drogę. Nie wiem jak ja sobie teraz miejsce znajdę w pustym mieszkaniu.
Z wielką łaska zbadał...Żartujesz?
Poważnie tak się do ciebie odzywał!?
Masakra jakaś!
A wkoncu zrobił ci ten przegląd?
Tam nie... Ale tak w ogóle chodzę do innego lekarza, też prywatnie (teraz jest na urlopie). Tam poszłam jednorazowo, bo stwierdziłam, że jak mam taką możliwość to wolę sprawdzić... Porażka...Karelka ja też korzystam prywatnie. sądziłam, że w takich centrach jest klasa.... a nie masz tam swojego własnego gina sprawdzonego?
Wooow kawał chłopa!ktoś pytał, ile Jaś waży. Ważył dziś 266 gramów![]()