Antiope
Fanka BB :)
To u nas jest zdecydowanie gorzej niż przy koszeniu trawy.u nas tu kolo sklepu jak kosili trawe niedawno to tak halas byl, ze myslalam, ze oszaleje
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To u nas jest zdecydowanie gorzej niż przy koszeniu trawy.u nas tu kolo sklepu jak kosili trawe niedawno to tak halas byl, ze myslalam, ze oszaleje
o nie to nie chcialabym byc na Twoim miejscuTo u nas jest zdecydowanie gorzej niż przy koszeniu trawy.
moj kopie i przestac nie zamierzaja największy hałas mam chyba już za sobą, naprzeciwko naszego bloku robią chodnik. Grzebią się z tym już chyba od miesiąca, non stop przycinanie tej całej kostki..brrr... ale odpukać dziś już było cicho,liczę więc, że skończyli.
ja byłam na mega spacerze niemal 7km ! ale nóg nie czuję i teraz się kładę i będę leżeć plackiem! Mój Maluch chyba nie lubi spacerów (po tatusiu) bo zawsze mi gdzieś tam wlezie, że łapie mnie kolka, coś kuje itd. ale dziś do niego pogadałam i moje dziecię chyba przemyślało swoje zachowanie i poszło spaćbo potem był spokój i mogłam sobie spacerować do woli.
u mnie tez duzo ciaz w rodzinie i wsrod znajomych co mnie bardzo cieszy, lubie jak sie rodza dzieciRozszalały sie się dzidziusie
A w ogóle to wysyp ciężarnych u mnie na osiedlu. Na placu trzy babki w ciąży, nasze dzieci się razem bawią. Terminy październik grudzień lutyFaajnie
będę miała z kim na kawki się spotykać
![]()
![]()
Tak ale ja akurat wyrazilam swoją opinie w strone kobiety ktora stwierdziła ze nie bd karmic bo bola ja sutki. A kogo na początku nie bola? ;/Sancia wszystko zależy od tego jak to się powie, czasem można ocenić nie wiedząc o tym, a matki ciężarne i karmiące wyczulone są na takie opinie. Jak ty byś się czuła gdybyś z jakiegoś powodu nie mogła kp a ktoś ci wypalił że idziesz na łatwiznę? Za każdym przypadkiem stoi inna historia.
Dzień dobry
Kobitki w Niemczech proszę się odezwać żeście bezpieczne, właśnie przeczytałam że jakiś wariat zabił maczetą ciężarną Polkę, tego już za wiele na moją głowę![]()