reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Ja jak po stosunku zorientowałam się w łazience ze to dzień owulacji, to zaraz powiedziałam mojemu, że będę w ciąży, ale żeby się nie martwił bo będzie chłopiec. No i mam pierwszego syna. czasem jak ktoś coś chlapnie to tak jest. jakiś instynkt czy co?

reklama
Lenam mi jeszcze przed ciąża mówili, że chłopaka będziemy mieli:) Wrózbici jacyś[emoji23] Ja na początku czułam dziewczynkę i teściowa też i się nie sprawdziło.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Powiem Szczerze, że ja 4 godz po usg i jeszcze jestem w szoku. Byłam pewna, że to Helka!! :)

kruche z jagodami i bezą <mniam>

to ja tym bardziej podkreślałabym, że dam własnie Nataniel :> ja już olewam te wszytskie dobre rady co do imienia. Ostatnio też bratowa stwierdziła, ze Dominik takie długie imię i nie ma jak zdrobnić itd itp i ona by dała chłopcu na imię Iwo. To jej powiedziałam, żeby się postarała o chłopca to będzie miała Iwo, stwierdziła, że nie, ona już nie, ale wy dajcie Iwo. To jej odparłam,żeby sobie chomika kupiła i nazwała Iwo. Albo kochanka znalazła o tym imieniu.
Ale ona zawsze marzyła o chłopcu (mają 2 dziewczynki) i chyba dlatego zawsze ma coś do powiedzenia.
Chyba za duzo zbuntowanego anioła sie naogladalA

Napisane na HUAWEI Y330-U01 w aplikacji Forum BabyBoom

Powiem Szczerze, że ja 4 godz po usg i jeszcze jestem w szoku. Byłam pewna, że to Helka!! :)
Ale wcześniej ktoś ci powiedział że Helka czy tylko intuicja?

cb7wugpju04jz4q8.png

reklama
Do góry