Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Antiope tak to ja rozumiem, że jeszcze kazała Ci czekać tydzień na usg i wtedy dopiero skierowanie. Właśnie to miałam na myśli, ze jeśli nie ma serduszka to lepiej ten tydzień-dwa poczekać, bo to różnie bywa.
Aniek nie martw się na zapas, bo to nie służy dobrze ani tobie ani dziecku. Trzeba myśleć pozytywnie. Beta przyrasta prawidłowo więc zobaczysz, że wszystko będzie dobrze
Ja mam takie przeczucie, że u mnie już moja Kropka pulsuje![]()
Ja wciąż sama i od innych, pół żartem i pół serio o bliźniakach słyszęzobaczymy.
cos mi sie tu niepodoba Beta hcg pieknie rosnie proge tez i moze histeryzuje albo tak działa moja psychika ale piersi mnie mniej bola , do wc juz nie biegam tyle co dwa tyg temu ...eh juz nie wiem ,moze przesadzam Na dodatek jestem sama z tym wszystkim Mąż w trasie i jeszcze dzis mi oznajmił ze nie pojedzie ze mna we wtorek do lekarza bo przyjedzie dopiero we czwartek Stracilismy jedno dziecko i on chyba sam sie boi ,chyba chciałby przed tym uciec Nigdy nie zapomne tamtego poronienia ,cała zakrwawiona zapłakana jezdziłam od szpitala do szpitala dopiero w czwartym przyjeli mnie na oddział Oby nigdy wiecej 
Bonusowa ,bo wiesz...chyba istnieje cos takiego jak kobieca intuicjacos mi sie tu niepodoba Beta hcg pieknie rosnie proge tez i moze histeryzuje albo tak działa moja psychika ale piersi mnie mniej bola , do wc juz nie biegam tyle co dwa tyg temu ...eh juz nie wiem ,moze przesadzam Na dodatek jestem sama z tym wszystkim Mąż w trasie i jeszcze dzis mi oznajmił ze nie pojedzie ze mna we wtorek do lekarza bo przyjedzie dopiero we czwartek Stracilismy jedno dziecko i on chyba sam sie boi ,chyba chciałby przed tym uciec Nigdy nie zapomne tamtego poronienia ,cała zakrwawiona zapłakana jezdziłam od szpitala do szpitala dopiero w czwartym przyjeli mnie na oddział Oby nigdy wiecej
![]()